TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Értelmetlen visszavágóra kerül sor a hétvégi UFC gálán

2015.04.13. 17:13 td_hriczuakos

041115-ufc-souza-camozzi-ss-pi_vadapt_620_high_0.jpg

Yoel Romero sérülés miatt kidőlt, Jacaré viszont nem marad ellenfél nélkül, bár ha jobban meggondoljuk, talán mégiscsak több értelme lenne, ha a brazil nem lépne ketrecbe.

 

 

 

Még mielőtt bárki is azt gondolná, hogy anti Jacaré drukker vagyok, gyorsan leszögezném, hogy a korábbi Strikeforce bajnok szerepléseire vagyok a leginkább fogékony a középsúlyú mezőnyben. Jacaré ugyanis az UFC-be érkezve kijelentette, hogy nem csupán bohóckodni jött, hanem az övet akarja megkaparintani, és erre igen jó esélye van, hisz új szervezetében eddig még nem talált legyőzőre. Souza elsőszámú kihívói posztja tehát nem lehet meglepetés, hétvégén azonban egy olyan ellenféllel találkozik, aki nincs rangsorolva a 185 fontos mezőnyben, és aki ellen egyszer már a magasba emelhették a kezét.

Ez az ember pedig nem más, mint Chris Camozzi. A két harcos legutóbb közel 2 éve mérkőzött egymással, amikor Jacaré minden nehézség nélkül legyőzte amerikai ellenfelét. Hétvégén pedig újra előveszik ezt a párosítást, mivel Souza eredeti ellenfele, Yoel Romero sérülésre hivatkozva nem tud kiállni a BJJ specialista ellen. Camozzi tavaly szeptemberben kénytelen volt búcsút inteni a kopaszéknak, mivel zsinórban 4 vereséget gyűjtött be, azonban az UFC-n kívül hamar visszanyerte korábbi formáját, és 2 győzelemmel meggyőzte Dana-t, hogy ismét az Oktagonba léphessen. Teszi mindezt úgy, hogy alig 1 hét áll a rendelkezésére, hogy felkészüljön Jacaré ellen, aki kimagaslóan teljesített eddig, és akitől most sem számíthat sok jóra. Elnézve az elmúlt időszakot, érhet minket meglepetés, de azért ne vegyünk rá mérget, hogy újabb strigulát húzhatunk az esélytelenebb harcosok neve mellé.

H.Ákos

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr717361314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása