TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Matt Brown megúszta

2015.03.06. 20:44 td_interim

 matt-brown1.jpg

Hiába vádolja volt edzője bántalmazással, nem indul eljárás a harcos ellen.

 

Pár hete jött a hír, hogy Matt Brown megőrült, és durván megverte Rodrigo Bottit, aki amellett, hogy Brown brazil jiu-jitsu edzője, egészen addig a pontig a legjobb barátja is volt. Ha igaznak bizonyultak volna a vádak, akkor az idióta akcióval a Halhatatlan jó eséllyel szabotálta volna közelgő meccsét Johny Hendricks-szel, és ami ennél nagyobb baj, valódi felelőtlen, erőszakos seggfejjé avanzsált volna. A volna viszont volna maradt, mert a legújabb hírek szerint a columbusi városi ügyészség nem talált elég bizonyítékot ahhoz, hogy Brown ellen bántalmazás ügyében vádat emeljen.

Ja, simán hazudott. Még csak nem is tévedett, simán hazudott pár dologban, amit nyilvánosan állított.

- mondta Brown az MMAjunkie megkeresésére. Bottinak erről persze egészen más a véleménye, ő még egy hazugságvizsgálót is csatasorba állítana, hogy meggyőzze az embereket igazáról, és arról, hogy ezzel az ügynek még koránt sincs vége.

 botti_facebook.jpg

Botti Facebook profiljáról

A 'junkie-nak Brown azt is elárulta, hogy az incidens óta otthagyta az Ohio Combat Clubot, melynek Bottival együtt a társtulajdonosa, és azóta Stipe Miocic és Jessica Eye klubjában, a Strong Style Martial Arts and Fitness-ben edz.

Jobb ez így. Az az edző csak bomlasztott, és inkább volt zavaró tényező, mint bármi más, úgyhogy jó, hogy így alakult. Most a Strong Style-nál nyomjuk, és minden alkalommal jó emberek vesznek körül minket.

Úgy tűnik tehát, hogy az év egyik legforróbbnak ígérkező váltósúlyú meccse nem esik kútba: Brown a UFC 185-ön kiállhat Johny Hendricks ellen. Hogy milyen lépéseket tegyen a Botti-ügyben, arról a mérkőzés után konzultál majd jogi csapatával a harcos.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr287247053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása