TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Új ellenfelet kapott a WSOF-ben Thiago „Lelőlek, mint egy kutyát” Silva

2015.03.04. 18:55 td_interim

matt-hamill-vs-thiago-silva.jpg 

A ketrecen kívül is veszélyes brazil Matt Hamill-lal harcolhat ismét.

 

Új játszótárs helyett egy régit pofozhat tovább Thiago Silva a World Series of Fighting március 28-i gáláján. A zűrös életű brazil harcost botrányai felett szemet hunyva nem rég igazolta le a WSOF, és az eredeti tervek szerint egy négyfős félnehézsúlyú tornán indították volna honfitársa, Ronny Markes ellen. A másik ágon Silva utolsó legyőzöttje, Matt Hamill és Vinnny Magalhaes csapott volna össze, az elődöntők győztesei pedig valamikor nyáron verekedtek volna meg a szervezet 205-fontos bajnoki övéért. A tervek később enyhén, most pedig jelentősen módosultak. 

td_banner2.jpg

Első változtatásként a Hamill – Magalhaes meccset áttették a WSOF 19-ről az eggyel későbbi, április 10-i gálára, második változtatásként pedig úgy, ahogy van, le is fújták. Vinny egyelőre nem verekedhet ennél a szervezetnél, a vezetőség ezért döntött úgy, hogy ellenfelét, Hamillt inkább odaadja Silvának, Markest pedig átmenetileg parkolópályára teszi.

Ray Sefo WSOF-főnök azt mondta, Magalhaes-t szerződés köti a Titan FC-hez, melynek tavaly szeptemberben nyerte el a félnehézsúlyú bajnoki övét, és a szervezet mindent megtesz azért, hogy a brazil náluk maradjon. Ha így van, akkor egyáltalán hogyan kerülhetett szóba egy WSOF-meccs? A miajóistenvanmár-szituációt maga Magalhaes igyekszik tisztázni twitterén:

Oké, szóval Vinny WSOF-os, bunyó is lesz, csak nem áprilisban, és holnap leszünk okosabbak. Nekem megfelel, addig meg nézzünk highlight videókat mind a négy szóban forgó harcosról, csak mert.

 

 

 

 

UPDATE: Közben kikavarták a megfelelő megoldást: Ronny Markes mégiscsak bunyózik, a WSOF 20-on. Új ellenfele David Branch, a szervezet középsúlyú bajnoka, aki felmegy félnehézbe, és második övét is megpróbálja megszerezni. Branch tapasztalt UFC-veterán, 2010 és 2011 tavasza között verekedett Dana White-éknál. 15-3-as a mérlege, utoljára 2012 májusában, a Titan FC-ben szenvedett vereséget Anthony Johnsontól egyhangú pontozással. Ugyanabban az évben szerződtette le a WSOF, ahol a legelső gálán debütált. Öt meccse volt a szervezetnél, mind az ötöt megnyerte, tavaly nyáron Jesse Taylort kifojtva lett övé a középsúlyú bajnoki öv, melyet múlt novemberben Yushin Okami TKO-s kivégzésével védett meg.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr17241059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása