TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Werdum is a visszavonulást javasolja Anderson számára

2015.03.02. 09:56 td_hriczuakos

203a4abb-a6ec-4bd1-9961-e3bec60891dd_retouched.jpg

A mostanában kirobbant pozitív cucctesztek miatt még manapság is hangos az MMA sajtó, és ez a víz még egyhamar nem folyik le olyan könnyen. Várható volt ezt követően, hogy az UFC lépni fog valamit, ami meg is történt, amikor elmondták, hogy szigorítani fogják az ellenőrzéseket. Az nem sok embert lepett meg, hogy Diaz megint szálldosott a meccset megelőző napokban, de Anderson-ról kevesen gondolták volna, hogy valaha is doppingszert használjon, pláne úgy, hogy azelőtt hevesen kritizálta a doppinggal lebukott harcosokat. Silva megítélése változott, többen is a visszavonulást javasolták a számára. Nem tett másként a Cain Velasquez ellen készülő Werdum sem.

 

 

„Amikor egy harcost elkapnak pozitív dopping használat miatt, akkor soha többé nem szabadna bunyózni engedni őt. Ha már szteroidokat használsz, az már egy régebbi időszakra vezethető vissza. És amennyiben ez a helyzet áll fenn, akkor ott már nagy baj van. A dopping igenis drognak számít, ami nem tesz jót a sportnak.”

 

„Anderson nagyon sok embert hagyott cserben, pláne azok után, ahogyan beszélt a cuccteszten megbukott harcosokról. Mindenki hallani szeretné, hogy mégis mi a mondanivalója. Ez a dolog egyértelműen sebet ejtett az imidzsén, és a sportágat is más színben tűnteti fel. Azok az emberek, akik ellenérzéssel viseltetnek az MMA iránt, ezután azt fogják mondani, hogy minden bunyós tiltott szereket használ, pedig ez egyáltalán nem igaz. Én elég nagydarab atléta vagyok, és soha életemben nem éltem ilyen eszközökkel.”

H.Ákos

Valóban követsz minket? Kérj értesítést a legfrissebb cikkeinkről!

fb_ertessites.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr167229539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása