TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC Fight Night Gonzaga vs. Cro Cop II

2015.02.23. 12:30 td_Emree

 

ufc-krakow.jpg

Az UFC előzetes terjeszkedési stratégiájának megfelelően több gálát hoz Európába, az egyiket, pedig lényegében az arcunkba tolja, ez nem más, mint az április 11-én Krakkóban megrendezésre kerülő UFC Fight Night Gonzaga vs. Cro Cop II.

 

A két nehézsúlyú harcos másodjára csap össze. Gonzaga még 2007-ben küldte aludni a horvát zsarut, egy annak a védjegyévé vált fejrúgással. Ezzel sokkolta az MMA világát, hiszen szinte mindenki azt várta Cro Coptól, hogy Gonzaga legyalulása után meghódítja az UFC-t. A sors vagy valaki más, azonban máshogy gondolta és végül nem így lett.

 

tumblr_mcvx9eVRfn1qi7g0xo1_400.gif_300x241

Mindkét harcosnak nagy szüksége van a győzelemre. Gabriel Gonzaga utóbbi két meccséből kettőt veszített. Mirko Cro Cop, bár hozta utóbbi két meccsét, azonban az UFC beli utolsó három meccséből mindhármat elvesztette és az utána következő összecsapások nem hinném, hogy hasonló súllyal esnének a latba. Ilyen háttér mellett úgy gondolom nem lesz gond a harcosok motivációjával. A fő kérdés számomra az, hogy a horvát fenomén fel tudja-e venni az oktagonhoz szükséges fordulatot.

Az este folyamán láthatjuk még Jimi Manuwát, aki a helyi erő Jan Blachowicz ellen próbál szerencsét. Az angol ütőgép győzelmével feledtetni igyekszik a korábban, Alexander Gustafssontól elszenvedett vereségét, míg Blachowicz második győzelmét gyűjtené be az UFC-ben.

Sokan talán fanyalognak, hogy az UFC nem a legnagyobb neveket hozza el ide, de hány olyan gálát láttunk már, ahol a kevésbé ismert arcok csinálták a nagy show-t? Ráadásul a lengyelek a KSW-vel már komolyan bejáratták a piacot, így a helyi bunyósok motiváltságával, valamint a rajongók lelkesedésével biztos nem lesz probléma!

Az est további párosításait itt tekinthetitek meg:

Mirko Cro Cop vs. Gabriel Gonzaga

Jimi Manuwa vs. Jan Blachowicz

Claudia Gadelha vs. Aisling Daly

Peter Sobotta vs. Sergio Moraes

Daniel Omielanczuk vs. Anthony Hamilton

Pawel Pawlak vs. Sheldon Westcott

Krzysztof Jotko vs. Garreth McLellan

Seth Baczynski vs. Leon Edwards

Joanne Calderwood vs. Maryna Moroz

Marcin Bandel vs. Jason Saggo

fb_ertessites.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr567193929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása