TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Rashad Evans Dominick Cruzzá változott, megint szétment a térde

2015.02.12. 17:04 td_interim

hi-res-7434934_crop_north.jpg

Sugának további 6-7 hónapot kell kihagynia.

 

Újabb rossz hír gondoskodik arról, hogy az MMA nagy reményekkel induló 2015-ös éve végül már az elején rosszabbnak érződjön, mint a borzalmas 2014 volt. Rashad Evans elülső keresztszalagja (ACL) ismét elszakadt, újabb 6-7 hónap kihagyás vár a UFC egykori félnehézsúlyú világbajnokára.

td_banner2.jpg

Evans teste nem fogadta be a szalagot, amivel megfoltozták. A harcos körülbelül egy héttel karácsony előtt, edzés közben érezte, hogy megpattan valami a térdében. Rashad a február 22-i UFC Fight Night 61-re készült, ahol Glover Teixeira lett volna az ellenfele. Suga úgy döntött, még tropára ment térddel is vállalja a harcot, mert túl rég lépett már ketrecbe – a meccset viszont nem sokkal azután törölték, mert Teixeira is térdsérülést szenvedett. Evans ekkor határozta el, hogy ismét kés alá fekszik, és addig nem megy meccsközelbe, amíg ismét 100%-osan egészséges nem lesz.

 

Evans ACL-e múlt februárban szakadt el először. Akkor a UFC 170-re készült, ahol ő üdvözölte volna Daniel Cormiert a félnehézsúlyban. Kidőlésével végül a kései beugró, Patrick Cummings kapta meg a lehetőséget, hogy laposra verjék. Evans legutóbb 2013-ban, a UFC 167-en meccselt, ahol az első menetben TKO-val legyőzte Chael Sonnent. Hosszas lábadozása célegyenesében egy Alexander Gustafsson elleni bunyóval is szemezett, míg a svédet össze nem rakták Anthony Johnsonnal. Rashad Evans 35 éves, az ACL-szakadás pedig a legmakacsabb sérülések egyike, amit egy sportoló elszenvedhet.

 

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

 fb_ertessites.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr957165153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása