TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Rousey nem aggódik Cyborg miatt

2015.02.08. 09:25 td_hriczuakos

ronda-rousey-ufc-175-weigh-in-july-2014_1.jpg

Megint megesett az UFC-vel, és persze velünk az a csúfság, hogy egy izgalmas meccsről kell lemondanunk sérülés miatt. Weidman kidőlt egy időre, Belfort pedig bevárná addig, közben meg a Rousey vs Zingano meccs lépett fel a main event státuszba.

Nem mondom, hogy ez a párosítás ne lenne izgalmas, de inkább megnéztem volna, mire képes Vitor papa a TRT-kúra utáni ínséges időkben. Közben meg az is kiderült, hogy az UFC 184 előtt egy nappal Chris Cyborg is ugyanabban a városban készül megvédeni Invicta FC-s övét, szóval megint megkaptuk a Rousey vs Cyborg nevével kecsegtetett UFC-s leszámolást. Ez alighanem arrébb van még, ne feledjük, hogy Carano szerződtetését is sokan készpénznek vették, Gina pedig még mindig inkább filmezik. Ronda meg nem aggódik Cyborg miatt, szerinte egyszer úgyis keresztezik útjaik egymást:

„Később majd én és Cyborg összecsaphatunk, ha a dolgok is úgy alakulnak, és amikor belefárad abba, hogy folyton ezután rohangáljon. Ahogy Mayweather és Pacquiao esetében láthattuk, néha nem rossz, ha az unszimpátia köré építesz fel egy mérkőzést. Nekem most Cat a következő ellenfelem, Cyborg még várhat.”

H.Ákos

Valóban követsz minket? Kérj értesítést a legfrissebb híreinkről!

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr497149097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása