TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|JITSU: Szűcs Kristóf BJJ Rio Blog #1: A megérkezés

2015.01.30. 20:06 td_axl

szucs-bjj-rio-blog2.jpg

A TOTALDAMAGE által támogatott MTK/Gracie Barra Hungary jitsus Szűcs Kristóf alighogy a harmadik helyen végzett a Nemzetközi Brazil Jiu-Jitsu Szövetség lisszaboni Európa-bajnokságon, utazott is tovább Rio de Janerioba, hogy a Connection Rio program keretén belül fejlessze BJJ ismereteit.

 

A program fiatal tehetségek számára biztosít edzés és szálláslehetőséget Rio legjobb klubjaiban, emellett menedzseli is a srácokat, akik így erős kapcsolatrendszer építése mellett későbbi karrierjüket alapozhatják Brazíliában. Kristóf közel három hónapot tölt majd a dél-amerikai országban, ezt követően pedig közvetlenül utazik a Abu Dhabi világversenyre. Terveink szerint Kristóf rendszeresen jelentkezik majd Rióból, első körben pár sort és egy videót küldött Kristóf első élményeiről.

Sziasztok! 10 órás repülőút után sikeresen megérkeztem Rio de Janeiroba, Brazíliába. A hostelben, ahol lakom gyakorlatilag csak jitsusok laknak, teljesen különböző országokból, vannak akik versenyszerűen edzenek, de vannak olyanok is, akik csak kikapcsolódni jöttek ide. A meleget leszámítva tényleg nagyon jók a lehetőségek, a Gracie Barra és a Brazilian Top Team 20 perc sétára van szinte egymás mellett, Gordo terme pedig gyakorlatilag 1 percre, és ott is van edzésen 10-15 fekete öves.

 

Megvolt az első pár edzésem, összesen egy barna övessel küzdöttem, az összes többit csak feketékkel. A szállásról csináltam egy kis videót így könnyebb elképzelni hogyan is telik az idő itt két edzés közt.

td_banner2.jpg

Alább pedig egy bónusz videó, mely még Lisszabonban készült a bronzérmet követően: galamb vadászat a TRIBE Açaí hatása alatt in TDLifeStyle.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr377125501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása