TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TOTALDAMAGE X BP Clothing együttműködés

2014.10.20. 20:41 td_axl

tdlifestyle-vegh-pumukli-attila.jpg

Örömmel tudatjuk Veletek, hogy a TOTALDAMAGE fejlődése ismét egy komoly mérföldkőhöz érkezett. Nagyon sokan közületek érdeklődtek már termékeink iránt, majd vásároltak tőlünk megannyi TOTALDAMAGE pólót, snapback és beanie sapkát. Szinte minden alkalommal jött a visszajelzés: bakker, ez nem csupán a blogot népszerűsítő marketing cucc, annál sokkal frankóbb dolog. Minőségében, tervezésében és viseletében prémium márkát képvisel. Valóban, ez volt a célunk, mindebben pedig a BP Clothing a partnerünk. Magyarország streetwear divatstílusát jelentősen befolyásoló BP Clothing értékei és meghatározó brand-képe a TOTALDAMAGE törekvéseihez hasonlóak, így örömmel fogadtuk az együttműködést és további közös munkát tervezve dolgozunk. Mit jelent ez? 

Miután a BPShop kínálatában is megtalálható a TOTALDAMAGE snapback, a TOTALDAMAGE pólóval és beanievel egyetemben limitált darabszámról révén szó, immár csak pár darab maradt a raktáron. Nem titkolt célunk, hogy a TOTALDAMAGE a nemzetközi és magyar küzdősport világának hírközlése mellett Magyarország meghatározó streetwear brandje legyen, kiváltképpen a küzdősportot űzőinek vagy annak követőinek, termékeink képviseljék a sport szeretetének testre öltött képét, életstílust, melyet bárki és bárhol büszkén viselhet. Hamarosan új tervezésű termékekkel és további meglepetésekkel lepünk meg Titeket! Ne feledjétek: #TDLifeStyle!

AKCIÓ!!! TOTALDAMAGE Snapback + TOTALDAMAGE Póló= 11980 Ft helyett 9990 Ft (vásárlás itt) azoknak, aki regisztrálnak hírlevelünkre alább az űrlapon, most Magyarországon belül a szállítási díjat is átvállaljuk! Az akció 2014.10.27-ig tart. A fekete TOTALDAMAGE póló a kisebb méretekben máris elfogyott! (L, XL, XXL méretben van még). A megrendelés menetében és a visszaigazolásban a normál ár lesz benne, de csak a kedvezményes összeget kell megfizetni, erről küldünk megerősítést majd e-mailben a hírlevél regisztrációt csekkolva. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr446811923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása