TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Fedor: Ha még küzdenék, Velasquez ellen állnék ki

2014.08.03. 16:59 td_axl

fedor_2.jpg

Az immár két éve visszavonult Fedor Emelianenko épp Kanadában tartózkodik, hogy a World Mixed Martial Arts Associationt támogatva lobbizzon az amatőr MMA olimpiai sportággá való nyilvánításáért. Fedor emellett a következő képen nyilatkozott:

Visszavonultam, de továbbra is edzésben vagyok. Egy valódi atléta nem az aktív versenyzéshez köti az edzési időszakot, folyamatosan végzi. Ez egy életforma, megfelelő testi edzettségi szintet képviselni folyamatosan. Persze azt is szem előtt kell tartanom, hogy sok fiatal srác szeretne az edzések során legyűrni, nem hagyhatom magam ilyen téren sem. 

 

MMA harcosnak lenni kemény munkát jelent. Félelem nélkül kell űzni ezt a sportot, sosem szabad a célodról elkerüli a figyelmednek, edzésen és küzdelem során csak csak ezt tarthatod szem előtt. Rakd rendbe az elméd, a negatív gondolatait alakíts pozitív tartalommá, gyengeségeid ezáltal erősséggé. 

 

Ha még napjainkban is versenyszerűen küzdenék, erőm és tudásom legjobbját tudnám nyújtani, akkor Cain Velasquez ellen küzdenék meg. Cain ambiciózus és nem ismer félelmet. Noha technikája képvisel még javításra szoruló elemeket, gondolkodó harcos, aki mindennél jobban kívánja a győzelmet. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr566570543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása