TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Nick Diaz ellen tér vissza Anderson Silva?

2014.06.03. 19:14 td_adamrepa

Diaz-vs-Silva.jpg
Amint azt az egykori bajnok által szivárogtatott videók jól mutatják, Anderson Silva gyors, már-már fantasztikusnak mondható ütemben épült fel és erősödik a UFC 168-on, Chris Weidman ellen elszenvedett durva lábtöréséből. Üti a fókuszpárnákat, rugdossa a zsákokat, így a nemrégiben 39. születésnapját ünneplő, lábában immáron némi extra titániumot cipelő Silva céljai nem kétségesek: vissza akar térni. Menedzsere, Ed Soares elmondása szerint Silva év végére, 2015 elejére jöhet vissza és Michael Bisping, Cung Le vagy Nick Diaz neve merült fel eddig. Nick Diaz is akart már Roy Jones Jr ellen bokszolni, Silva is és tán kettejük boksztudása a legkomolyabb az MMA ma ismert harcosai között (ráadásul majdnem biztos, hogy Nick is vevő lenne az ötletre).

De persze addig még nagyon sok víz lefolyik a Dunán, a ranglisták elég gyorsan változnak és szinte hétről-hétre történnek meglepetések, melyekre addig szinte senki se számított.

"A UFC rendelkezésére álló tehetségekben nincs hiány, szóval biztos vagyok benne, hogy valami jó tervvel állnak majd elő a következő ellenfelet illetően, ahogy abban is, hogy nagyszerű bunyó lesz." - mondta Soares.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr846264021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása