TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Kellemetlen hírek az M-1 háza tájáról

2014.05.31. 18:36 td_adamrepa

m1-challenge-49-poster.jpg

A helyzet fokozódik, lehetne így is mondani. A SovSport.ru oldal közlése szerint ugyanis a biztonsági erők lekapcsoltak egy embert, aki a Június 7-re tervezett M-1 Challenge 49 gálán öngyilkos bombamerényletre készült.

A gála helyszíne az Ingus Köztársaság, mely Oroszország autonóm köztársasága. Ingusföld az észak-kaukázusi régióban található, fővárosa Magasz. Lakossága főként muszlimokból áll, a jelenlegi politikai helyzet és nemzetközi történések hatására azonban egy radikális vonal kapott szárnyra és terjedt el Csecsenföldtől egészen az Észak Kaukázusi régióig. Úgy, mint máshol, Ingusföldön is egyre gyakoribbakká váltak a militáns támadások.

A források szerint a letartóztatott ember mentálisan sérült, hozzá hasonló, sérült embereket pedig a régió terrorista csoportjai előszeretettel használnak fel ongyilkos merénylőként. A gála ettől függetlenül megrendezésre kerül, a főmeccset pedig az amerikai Kenny Garner vívja majd Shamil Abdurahimov-val.Ha valakinek ismerősen csengene az M-1 az oldalunkról vagy máshonnan, annak elárulhatjuk: ez az a szervezet, ahova Buki is átigazolt nemrég az angol Cage Warriros-tól.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr476239381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása