TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Weidman: Felejtsük el Vitort

2014.05.27. 11:54 td_hriczuakos

ufc21.jpg

Az UFC 175-t felvezető press conference alkalmával kapták mikrofonvégre a bajnokot, Chris Weidman-t, aki előzetesen Belfort ellen védett volna címet. Igen ám, de a TRT nélkül Belfort mehetett a levesbe, és a helyét így Lyoto Machida veszi át, aki szintén nem lesz egyszerű feladat a bajnok számára. Chris a sajtótájékoztatón nagyon nyugodtnak tűnt, és elmondta, hogy mivel Machida a következő kihívója, ezért leginkább rá kell most fókuszálnia:

„Lyoto Machida ellen küzdök legközelebb, szóval felejtsük el Vitor-t.”

Weidman továbbá elmondta, hogy furcsa lesz számára, hogy nem Anderson ellen lép a ketrecbe, de ez egyben egy új kihívás is, hisz „A sárkány” személyében egy roppant kemény feladat vár majd rá:

„Még úgy is, hogy a második mérkőzésünk nem pont úgy ért véget, ahogy szerettem volna, azt hiszem, hogy mindkét meccsen én domináltam, és tudom, hogy jobb harcos lett belőlem. Szóval örülök, hogy most továbbléphetek, és magam mögött hagyhatom a korábbi dolgokat, és izgatott vagyok, hogy Machida ellen küzdhetek, mivel ő egy nagyon trükkös bunyós.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr86210851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása