TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Színvonalas volt az I. WHB GYŐRI KOKO-GYM KEVERT HARCMŰVÉSZETI GÁLA

2014.05.07. 21:19 td_axl

Május 1-én Győrben rendezték az I. WHB GYŐRI KOKO-GYM KEVERT HARCMŰVÉSZETI GÁLÁT, melyre a főszervező Kókai Kokó Gábor minket is meghívott. Az ETO Park nem ismeretlen számomra, így a második emeleten található konferencia terem, mint helyszínválasztás már előzetesen is bizakodást váltott ki belőlem. Na meg az, Kokót ismerve egy nagyon pofás kis rendezvénynek nézhettünk elébe, melyet a győri edző/harcos gondosan meg is szervezett.

Ez aztán maradéktalanul be is jött, a Magyar Prémium Liga által biztosított ketrec, a harcosok lelkes küzdelmei, valamint a sztárvendégek mind-mind tartalmas, lazulós szórakozást biztosítottak. Német Nyiba Sándor speakerként a tőle megszokott vehemenciával fűtötte a hangulatot, a 15 mérkőzés amatőr K1 és MMA szabályrendszerben pörgősen futott le, ehhez pedig nem kellett feltétlenül KO vagy szub. Mert azért volt ebből is pár, kiemelném az MMA vonalon a győriek közül Nagy Attila és Kertész Máté meccsét, utóbbi profi melót hozott az előzetesen talán esélyesebbnek tartott Gőz Bálint ellen. a főmeccs előtt az MPL főtitkár Tánczos Gábor mindjárt az első menetben hátsó fojtással intézte el Mathias Prennt. A főmeccsen Korpics 'Koko' Gábor lépett a küzdőtérre, hogy Miavecz Barnabás ellen szerezze meg első menetes győzelmét.

td_polo_banner.gif

A KOKO-GYM tanítványok eredményeit az alábbi táblázat foglalja össze. Az összes srác amatőr szabályrendszerben küzdött (K-1 szabályrendszerben 3*2 menet, MMA szabályrendszerben 3*3 menet).

Horváth Lajos (KOKO-GYM Győr)  vs Molnár Károly (KOKO-GYM Páp) K-1 67 kg pontozás
Dobos Gergő  (KOKO-GYM Győr) vs Bereczki László (CSEPEL MMA) MMA 65 kg pontozás
Brunner Máté (KOKO-GYM Győr) vs Beimli Gáspár (KOKO-GYM Páp) K-1 67 kg pontozás
Nagy Attila (KOKO-GYM Győr) vs Dobozi Ferenc (MEGA TECH) MMA 83 kg fojtás (R1)
Nagy Kristóf (KOKO-GYM Győr) vs Pap Dávid (CSEPEL MMA) MMA 83 kg pontozás (extra menet)
Kertész Máté (KOKO-GYM Győr) vs Gőz Bálint (RONIN H SE) MMA 83 kg TKO (R3)

 

Kókai Koko Gábor a gálát követően büszkén mondta, hogy az amatőr meccsek és a rendezvény hangulata olyan minőséget hordozott magában az est folyamán, ami igazán sikeressé és színvonalassá emelte a programot. Győri kötődésem miatt csak remélni tudom, hogy Koko a jövőben is hasonló rendezvényekkel népszerűsíti a sportot a városban és környékén. Külön kiemelendő, hogy Koko jótékony célból felajánlott a Győri Kórház Traumatológia és Sportsebészeti alapítvány részére 100.000 FT-ot. 

Köszönöm mindenkinek aki a sikeresen lezajlott csütörtöki Gálánkhoz bármi téren hozzátett, legyen az szervező, támogató, rendező,versenyző, kísérő,vendég,nem utolsó sorban a szurkolók, akik ott voltak, szóval mindenkinek, nagyon hálás vagyok és köszönök mindent Nektek! - mondta Koko.

A gála teljes felvétele az alábbi uStream anyagokban tekinthető meg. 





A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr536128191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása