TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

JDS aláírt Ronaldo cégéhez

2013.09.25. 20:52 td_adamrepa

JDS.jpg

Nemrégiben egy fontos üzlet köttetett: A UFC 166-ot megelőzően - amikor is Cigano ismét találkozik majd Cain Velasquezzel - Junior aláírt a 9ine nevű, egyik legnagyobb Brazil sport-céggel, melyet az egykori foci-sztár, Ronaldo alapított még 2011-ben.

"Büszke vagyok rá, hogy a 9ine csapatának tagja lehetek" - mondta Cigano. "Teljesen az Október 19-i küzdelmen van a fókuszom és egy ilyen fontos üzlet nyélbeütése csak még jobban motivál, hogy visszaszerezzem az övet. Biztos vagyok benne, hogy nagyszerű lesz ez az együttműködés a csapatom és a 9ine között."

Nem mellesleg a 9ine jelenleg olyan sztárokat menedzsel, mint Neymar Jr. (Barcelona) és Lucas (Paris Saint-Germain), de Anderson Silva is velük van szerződésben. A cég JDS imidzsére fog figyelni, a közösségi médiában való megjelenésére és a szponzorokkal való szerződéseire.

Cigano bizakodva tekinthet a jövőbe szponzorok terén, hiszen jelenleg is olyan nevek támogatják, mint a Nike, a TNT és a Corinthians, a 9ine pedig - elmondásuk szerint - pusztán szeretné még tovább fokozni a jót, hiszen Juniornak amúgy is jó a médiával való kapcsolata és most is sok cég szeretne vele dolgozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr845532581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása