TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Mayweather az MMA felé kacsingat

2013.09.19. 20:45 td_adamrepa

floyd-throne.jpg

Természetesen nem arról van szó, hogy Money megpróbálná 36 évesen bucira veretni a fejét, mikor gyakorlatilag súlyos százmilliók figyelnek bankszámláján. Ahogy azt egy a napokban készült interjúban elárulta, szeretne MMA harcosokat promótálni. Saját, befolyásos tanácsadója Al Haymon valószínűleg hamarosan MMA harcosokat is hozzáad majd az általuk menedzseltek növekvő névsorához.

"Al Haymon gondolkodik rajta, hogy MMA harcosokat menedzseljen. Bár ő még ezt így nem mondta ki, de azt akarom, hogy ezt tegye. Úgy gondolom ezt az egészet egy szinttel feljebb tudom emelni." - mondta Mayweather.

Floyd beszélt arról is, hogy szeretne Dana White-val is üzletelni:

"Tudjátok, szívesen üzletelnék vele. Dana White jó arc. Már az előtt ismertem, hogy kapcsolatba került volna az MMA-val."

Nem mellesleg tudni kell, hogy Dana White Cain Velasquezzel együtt jelen volt a Mayweather-Canelo meccsen is, az esemény után pedig mind személyesen, mind pedig a Twitteren gratulált Mayweathernek és még egy közös - bár nem túl jó minőségű - képet is feltett kettejükről:

Dana_White-Mayeather.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr115521841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása