TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Rampage vs Roy Jones Jr jön?

2013.07.26. 19:53 td_axl

rampage_1.jpg

Több, egymástól független forrás is tudni véli, hogy 2013 végén találkozik egymással Roy Jones Jr. és Rampage Jackson box szabályrendszerben. Mindezt a Viacom szervezné meg, akikhez Rampage nemrégiben írt alá, így került a Bellator MMA és TNA Wrestling szervezetekhez. Érdekesség, hogy a Viacom elsősorban az MMA-ra koncentrál a Bellator MMA támogatásával, de ezt a mega-párosítást ökölvívó meccsen hoznák le, ráadásul kemény PPV-konstrukcióban.

A legendás Roy Jones Jr. az elmúlt hetekben állítólag az UFC-vel is tárgyalt, Anderson Silva ellen ment volna, de a brazil ex-bajnok kikapott Weidman ellen, így egy visszavágóra készülhet éppen. Roy megjárt már pár kontinenst, mialatt régi fényét próbálta visszahozni, de aztán inkább átment pénzkeresős üzemmódba. Rampage meg besokallt az UFC-től, hogy csak birkózókat adnak neki, nos, most aztán panasza nem lehet, de itt még inkább elveszik majd a kedvét az ilyen kívánságoktól. Lábmunkája nulla lesz a felkészülés hanyagolás miatti üres tank után, Roy pedig klasszis a szabályrendszerben, nem számítanak az évek ilyen mély szabályrendszer-szakadékot átugrani kívánó ellenfél ellen.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr635428100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása