TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Sonnen: Shogun egy legenda, akit tisztelek

2013.07.19. 21:44 td_axl

Augusztus 17-én mérkőzik egymással Shogun Rua és Chael Sonnen, miután Lil' Nog megsérült és az Amerikai Gengszter ugrik be egy kicsit eltolt gála keretén belül a főmérkőzésre.

sonnen.jpg

Az Overeem hype alábbhagyásával most a Shogun vs Sonnen van a középpontban ezen a gálán, mi pedig várhattuk volna, hogy Chael P. Sonnen hozza az ÁSZ lapjait és a sajtón keresztül szedi szét Shogunt. Mert hát valljuk be, tette ő ezt már korábban, főleg a brazilokat szereti kóstolgatni, de mondjuk Stann ellen egy rossz szava nem volt. Most sem lesz, ugyanis Sonnen jelezte, Shogun számára egy legenda, akit csak tisztelni tud, ezt pedig nem hágja meg erőltetett hype-al. Erről tanúskodik a következő nyilatkozata egy kis rejtett turpissággal:

Tudjátok mit? Rua nagyon szimpatikus arcnak tűnik számomra. Ő azon nagyszerű harcosok egyike, akik a mai napig harcolnak még, egyszer, mikor visszavonul, a legenda jelző illeszthető rá, gondolkodás nélkül. Ő valóban egy legenda, tisztelem őt, tisztelem, amit elért a küzdelmei során. Nagyon jó, azt ne mondhatom, hogy olyan, mint én, de nagyon jó.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr815415581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása