TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Brian Stann visszavonult

2013.07.13. 11:10 td_axl

Az iraki hős, a korábbi WEC-bajnok majd az  UFC középsúlyú bunyósa, Brian Stann, 32 évesen bejelentette visszavonulását, ezt követően nem kíván aktív MMA-versenyzőként harcolni.

stann_1.jpg

Stann elmondása szerint ugyan fiatalnak tűnik ehhez a döntéshez, de már hosszú évek óta tette ki a testét olyan stresszhatásoknak, amelyek kockázatát már nem akarja bevállalni a jövőre nézve. Ősszel születik harmadik gyermeke, akit szintén egészségesen akar felnevelni, nem kísérti a szerencséjét.

A Wanderlei ellen elveszített küzdelem után gondolta át a folytatást. Sokat invesztált abba a felkészülésbe, nagyon  hitt magában, a bukással pedig kikerült a TOP 10-ből. Hogy újra visszaverekedje magát, hogy cím közelbe jusson, annyi bunyót kéne még lehoznia, amit már nem vállal. Szerencsésnek tartja magát, a bunyó mellett fel tudott építeni a privát életében egy másik pénzkeresési lehetőséget is, hálásan és szeretettel int búcsút a küzdelemnek, de nem szakad el teljesen a ketrectől, szakkommentátorként és egyéb pozíciókban több lehetősége is van a jövőre nézve. Sok sikert kívánok Brian Stann!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr835402876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása