TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC 161: Evans vs Hendo előzetes

2013.05.31. 20:45 td_axl

ufc-161.jpg

Két hét múlva jön az UFC 161: Evans vs Henderson gála. A két korábbi bajnok úgy kapott főmérkőzést, hogy Barao megsérült, így nem tud címet védeni. Hendo alapvetően úgy gondolja, hogy merevre üti Evanst, Rashad meg csak legyint erre. Én komolyan venném a dolgot, mert a Johnny fiú elleni vereséget követően motiváció téren vannak gondjai. 

És persze kötelező darab lesz Shogun és Lil'Nog újabb találkozása a Pride Fc-beli első felvonást követően. Akkor egy mocskos komoly bunyót hoztak le, azóta pedig csak jobb borrá értek mindketten. Ismerve a stílusokat, lesz vér a padlón.

Roy Nelson sem pihen sokat a Kongo elleni bunyót követően, április 27-én küzdött utoljára,de ismét jelenése lesz ezen a gálán Miocic ellen. Ez annak köszönhető, hogy Barao sérülését követően Danaék  jobbnak látták menteni a cardot egy nagyobb névvel, Miocic eredeti ellenfelét lecserélték Nelsonra. Stipe nem kiscserkész, ha Nelson őt is kicsapja, akkor nem tudom, meddig kell szakállt növesztenie egy címmeccsért még. Amúgy kicsit kellemetlen lehet Shields és Woodley számára, hogy a felvezetők között találkoznak, csak úgy megjegyzem...

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr555338109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

schdani 2013.06.14. 13:37:21

hétvégén lehet majd nézni itt a totaldamage-n Shields VS Woodley mérkőzését ??? tudja valaki?
süti beállítások módosítása