TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC on FX 8: Belfort vs Rockhold mérlegelés

2013.05.18. 13:28 td_axl

Tegnap tartották a hétvégi UFC on FX 8: Belfort vs Rockhold gála hivatalos mérlegelését. Ezzel a rendezvénnyel az UFC ismét Brazíliába látogat, bár a Jaraguá do Sul-ban tartott buli körül nem csapnak most akkora felhajtást, a jövő heti UFC 160-ra koncentrálnak inkább. Pedig...

belfort-rockhold.jpg

...pedig bemutatkozik a szervezetnél Jacaré Souza, akire szerintem többedmagammal sokan vártunk már. Az Aligátor első lehetséges áldozata Chris Camozzi lehet, aki beugróként érkezik Dollaway sérülése miatt. Camozzi jó szériában van, nehéz a bemutatkozás az UFC-nél, de meglepődnék, ha Ronaldo nem hozná ezt a meccset. A mérlegelésen, mint mindig, brutál formát hozott. 

Ahogy Vitor Belfort is, aki már nem köntörfalazott, az elmúlt hetekben nyíltan vállalata TRT kúráit. Sőt, szerinte mindenkinek ezen kéne lennie az UFC-ben, a mérlegelésre pedig ismét passzátszelek által formált testtel érkezett, na meg egy jó nagy adag önbizalommal és agresszióval. Luke Rockhold ugyanis láthatóan igencsak rágörcsölt bemutatkozására az UFC-nél, feszülten mentek egymásnak a mérlegelésen Vitorral. Luke amúgy a Strikeforce utolsó középsúlyú bajnoka, 6 éve veretlen, de én ebből igazán csak a Jacaré elleni címszerzését emelném ki. Most majd viríthat az öreg oroszlán ellen, akit Sonnen amúgy a felvezetőben a középsúly majdhogynem megállíthatatlan alakjának titulált.

És ha már Brazília, akkor brazilokkal lesz tele a card. Csóri Paulo Thiago a felvezetők között kapott helyet, egy no name srác ellen ha ezt is bebukja, akkor valószínűleg az UFC szerződését is a kezébe adják és maradhat otthon. Anno Pumukli Bellator Fc bemutatkozására tervezett ellenfél Roger Hollett is ketrecbe lép, valószínűleg szépen bucira verik egymást majd Fabio Maldonado-val.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr995305782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása