TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Chuck Liddell: Több finish kellene

2013.05.10. 19:17 td_hriczuakos

Mostanság megoszlik a rajongók véleménye az UFC küzdelmek taktikai felfogásával kapcsolatban a bunyósok, edzők részéről. Lássuk be, tényleg vannak elég unalmas meccsek, melyeket a nézőtérről beszűrődő füttykoncertek kísérnek. Pár korábbi ötlet szerint egy olyan rendszert kellene bevezetni, melynek köszönhetően akkor érne véget egy küzdelem, ha KO vagy submission formájában érne véget a bunyó. Erről is beszélt nemrég Chuck Liddell, az MMA legendás alakja, kinek nagyszerű küzdelmeket köszönhet az MMA társadalom:

„Nagyon el kellene beszélgetni a srácokkal, hogy mégis mit csinálnak. Azt látom, hogy többnyire az válik fontossá a számukra, hogy mindenáron nyerjenek, és új meccseket kapjanak. Az én időmben még minden arról szólt, hogy állj ki, és bunyózz. Utálom azt hallani a harcosok edzőitől, amikor szünet van, hogy „ez a menet a tiéd volt, ne nagyon menj közel hozzá, nehogy baj legyen”. A palinak ereje sem maradt, hogy üssön, vagy levigyen a földre, akkor miért kellene beszarni tőle? Menj ki, szórakoztasd a tömeget, üsd ki az ellenfeled, fejezd be a meccset.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr85292114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása