TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

GSP: Inkább könnyűsúlyba mennék, mintsem középsúlyba

2013.05.06. 21:04 td_hriczuakos

Alakulnak a szálak szépen lassan a GSP-Silva-Jones hármas között. Már nehéz megállapítani, mikor melyik hírnek hihet az ember, pláne úgy, hogy konkrét válasz sosem érkezik. Joe Rogan dumált egyet GSP-vel, hogy akkor hogyan is képzeli el a jövőt, melyre a kanadai így válaszolt:

„Nem kell sokat fogyasztanom, így egyszerűbb lenne 155 fontban harcolni, mint 185-ben. A 155 egyébként is közelebb van a normál súlyomhoz. Vannak srácok könnyűsúlyban, akik a mérlegelés előtt 190 font körül mozognak. Azt hiszik rólam, hogy nagydarab vagyok, pedig nem. Anderson Silva viszont igen, ő 230 font körül lehet, én viszont csak 190 font vagyok. Ha a kettőnk közötti meccs létrejön valaha, akkor meg kell állapodnunk, hogy milyen súlycsoportban mérjük össze az erőnket. Amennyiben Andersonnak sikerülne bemérni 170 fontra, akkor rendben, felőlem nyomhatjuk. Bár ő most Weidman ellen megy legközelebb, Hendricks meg bezsongott. Velem akar bunyózni. Majd meglátjuk, mi hogy alakul, most úgy tűnik, Hendricks jön előbb."

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr485284696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása