TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Burneika ma visszatér MMA küzdelemben

2013.04.27. 18:41 td_axl

robert-burneika-gym55.gif

Napra pontosan egy éve mutatkozott be MMA szabályrendszerű küzdelemben Robert Burneika, aki eddig Body Builder és Strongman versenyeken hintáztatta izmait és hizlalta eddig sem sovány egóját. Robert ellenfele akkor nem volt túl veretes, és ha finoman akarok fogalmazni, akkor Burneika is úgy pörgött a küzdőtéren, mint disznó a jégen, de végül sikerült nyernie. 

Már akkor azt tanácsolták neki, hogy ha Pudza féle...szóval aránylag értékelhető teljesítményt akar felmutatni, akkor Mariushoz hasonlóan le kell adnia izomtömegéből, mert oxigén híján nem lesz mit égetni a bunyók alatt. Robert erről hallani sem akart, és a mai bunyóját megelőző mérlegelés erről tanúbizonyságot is adott. És hogy még érdekesebb legyen a felállás, ma esti ellenfele az exotikus táncpandúr Dawid Ozdoba lesz, 45 kilós súlyhátránnyal. Lengyel cirkusz, de eladható, ez kell ide.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr645249936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

james80 (törölt) 2013.04.27. 19:05:15

Ha már Lengyelország akkor , a huligánok ligája!
süti beállítások módosítása