TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Kemény kihívótábor épül Pumukli mögött a Bellatorban

2013.04.20. 17:50 td_axl

578997_10151293955156396_1840136663_n.jpg

Végh Pumukli Attila február 28-án legyőzte Christian M'Pumbut, ezzel a Bellator MMA félnehézsúlyú bajnoka lett. Ez idő alatt már javában zajlott az újabb félnehézsúlyú torna, melynek győztesen elnyerte a jogot, hogy Pumukli első kihívójává váljon. A torna legnagyobb esélyesének mindenki King Mo-t tartotta, maga Lawal is hatalmas arccal ment a ketrecbe, aminek az lett a vége, hogy Emanuel Newton hatalmas meglepetésre kicsapta a korábbi Strikeforce félnehézsúlyú bajnokot és végső soron ismét Newton lesz Attila ellenfele, ezúttal a címért.

Emanuel Newton kicsapja King Mo-t

King Mo azonban továbbra is a szervezet egyik legnagyobb neve, várható volt, hogy ismét beforgatják a nevét egy nagyobb dobás keretén belül. Így is lett: King Mo újra indulója a nyáron érkező félnehézsúlyú tornának. Érdekes kissé, hogy egymás után jönnek ebben a súlycsoportban a tornák, ráadásul ezúttal csak négy ember küzd majd a végső diadalért a korábbi nyolc helyett. Ha rossz májú akarok lenni, akkor azt írom, hogy a Bellator rövid úton cím közelbe akarja tolni King Mo-t.

matyushenko.jpg

Aztán a napokban jelentette be a szervezet, hogy leszerződtette az UFC-től frissen kirúgott Vladimir Matyushenko-t.  A 42 éves Janitor ugyan már túl van karrierje csúcsán, de rutinja és skalpjai tiszteletet érdemelnek : Lil' Nog, Rizzo vagy Boetsch is elbuktak ellene korábban. Vlado nem indul a félnehézsúlyú tornán nyáron, de tovább erősíti a Bellator ezen súlycsoportját. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr355236529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása