TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Sikerek és összetartás – MMA a Lajta-parján

2013.03.26. 20:05 td_axl

Mosonmagyaróváron 2003 óta folynak vegyes harcművészeti edzések, kezdetben Zen Bu Kan Kempo stílusban edzettek együtt felnőtt és gyermek csoportok egyaránt, mára a Gi-t elhagyva MMA és Grappling edzések folynak Mátyás Levente és Czotter Attila vezényletével.

mmaovar.jpg

A különböző kategóriákban rengeteg bajnoki címmel és válogatott sportolóval büszkélkedő óvári klub életében a 2011-es év bizonyult a legkeményebbnek, az akkoriban 40 sportolóval üzemelő egyesület edzőterem nélkül maradt, és a Zen Bu Kan Kempo szövetséggel is megszakadt a kapcsolat, egy rövid időszakra az edzéseket szüneteltetni kellett. A megoldás szerencsére hamar megérkezett, Poór Péter a 4 Fight Klub edzője és egyben tulajdonosa adott új otthont és lehetőséget az edzések lebonyolítására.

ovar2.jpg

 A jövőre vonatkozó tervekről Mátyás Levente gondolatai:

Mindenképpen szeretnénk nagy hangsúlyt fektetni az eddig megszerzett értékek megőrzésére és gyarapítására. Mint általában egyik hazai MMA klub sem, így mi sem tartozunk a labdarúgás szintjét elérő támogatottság kedvezményezettei közé, így természetesen minden felkészülés, edzőtábor, vagy egyéb felszereléshez szükséges anyagi vonzatot követelő befektetést saját zsebből finanszírozunk. Egy cél a jövőre nézve a srácok ilyen téren való megfelelő támogatását segítő lehetőség beiktatása. Természetesen fókuszban továbbra is az edzések magas minősége és intenzitása marad.

Szeretnénk megőrizni ezt a szellemiséget, ami mára nagyon családias és egységet alkotó lett. Mind a létszámban és a minőségben való gyarapodásunk egy közös célunk. A közeljövőben az itthon megrendezésre kerülő ADCC -Hungarian Open-re való felkészülés a cél, és folyamatosan tárgyalunk a nyár környékén számításba jövő MMA meccsekről. Egyik ilyen egy németországi profi gála, ami megállapodás alatti fázisban van.

Úgy gondolom rengeteg embernek köszönhetünk rengeteg mindent, de elsősorban minden napnak azt a pár órát amit együtt tölthetünk. Sokat kellett hibáznunk, hogy sokat tanuljunk, és ha ez az út, akkor a jövőben rengeteg hibát fogunk még elkövetni.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr895174355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása