TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Fedor nem a Bellator-hoz érkezik, szóóóóval....

2015.08.29. 17:05 td_axl

tumblr_nabkv5eutf1rkj1e8o2_400.gif

Miután Fedor pár hete bejelentette, hogy visszatér, feszülten pillázunk, hogy mikor és a legfontosabb: HOL?

 

TOP nehézsúlyúról ellenfélben gondolkodnak az oroszok, Fedor meg párszor emlegetett már egy Werdum elleni visszavágót, de túl nagy a csend. Közben A Scott Coker-nek köszönhető nyalizás barátság miatt Fedor feltűnt pár Bellator rendezvényen is, így hát mindenki azt pusmogta, hogy akkor Fedor folytatja a Strikeforce 2-ben Bellatorban a hidegháborút az UFC kertjei alatt. Ezt a spekulációt az is segítette, hogy Dan Henderson Twitterén kitolta, hogy Fedor aláírt a Bellator-hoz, aztán törölte is gyorsan. No de mi történik itten a háttérben?

• TDMG ⚡ Tanks •Újra brutál hőséggel támad a nyár - még szerencse, hogy akad pár trikónk, amiben könnyebb átvészelni....

Posted by TDMG on 2015. augusztus 26.

 

Mert Scott Coker tegnap már azt nyilatkozta, hogy a Bellator nem érdeklődik az orosz iránt. Hogy tiszteli őt, mert legenda és a Strikeforce-ban már dolgoztak együtt és az akkor úgy jó volt, nem kell a megszokások rabja lenni. Annál a Bellatornál hangzott ez el, ami képes volt Shamrockot kihozni a nyugdíjból Kimbo ellen, és minden UFC lepattanóra nyomban ráveti magát egy kis PPV villanásért. Akkor, amikor a hátsó folyosón valszeg mindenki arról boltol, hogy tudná Fedort elhozni. Ne higgye senki, hogy a Dana a happy end nélküli masszázsokat szereti és ennél az utolsó lehetőségnél azon a bizonyos szigeten ne mondana ezúttal már igent az oroszok elvárásaira. Lesnar már nincs a képben, de Fedor miatt talán még ő is visszatérne. Szóval a Coker dumája vagy azé az emberé, aki tudja, hogy most olyan játszótéren van, ahol nem engedték be a homokozóba, vagy rohadtul átver mindenkit, ami ilyen farokméregetős időszakban nem feltétlenül érthető. 

Ha pedig a végén Fedor az M-1 Globalban fog meccselni mondjuk Blagoy Ivanov ellen, akkor nem fog Vincent örülni a nyitott táska fölött, igaz? 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr687743716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása