TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Ronda Rousey az UFC és a WWE után a Metamoris felé kacsingat?

2015.04.18. 14:07 td_hriczuakos

ktj9bs659ld3f077bedt.jpg

Tagadni sem lehet, hogy Ronda Rousey napjaink legnagyobb UFC sztárjává nőtte ki magát, akinek azt is sikerült elérnie, hogy a WWE-ben is akciózhasson egyet, méghozzá The Rock oldalán.

 

 

 

Mondjuk ha azt vesszük alapul, hogy Ronda kisasszony eddig minden kihívóján gond nélkül gyalogolt át (Liz Carmouche azért okozott neki meleg pillanatokat), nem is csoda, ha új vizekre vágyik, mert lassan már senki sem marad a súlycsoportjában, akinek még ne látta volna el a dolgát. Na jó, Cyborg még várat magára az UFC-ben, Holly Holm bemutatkozása pedig nem sikerült olyan fényesen, hogy egyből mélyvízbe dobják. Gina Carano-ról már sajnos korábban le kellett mondanunk, noha volt olyan időszak, amikor szinte kész tényként beszélhettünk az UFC-be való szerződéséről.

Rousey tehát „szabadon járkálhat” az UFC és a WWE között, ám hamarosan bővítheti a listáját, hisz állítólag a Metamoris nagyon szívesen látná az olimpiai bronzérmest egy gála keretein belül, bár ellenfélről eddig nem tudni. Gondolom Gabi Garcia egyből ugrana egy hívásra, aki mellett még Wanderlei is csupán ebihalacskának tűnik. Bethe Correia brazilként már megkapta az esélyt, legközelebb tehát ő próbálhatja meg elhódítani a női bajnoki címet, ráadásul mindezt Brazíliában. Ronda eddigi teljesítményét látva nem sok esélyt adok a brazil hölgynek, de ha Gabi Garcia is beszáll a csatába, akkor a végén olyan összecsapást láthatunk, melynek csak egyetlen győztese lehet: Chuck Norris.

H.Ákos

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr327377392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása