TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Big Nog harmadjára is Frank Mir ellen akar menni

2014.10.01. 19:11 td_axl

nogueira-mir.jpg

Rodrigo Nogueira a Pride Fc felemelkedésekor rettegett és legyőzhetetlennek hitt harcos volt. Az MMA úttörője, aki képes volt az UFC-ben is interim nehézsúlyú címet szerezni, de az elmúlt években elsősorban tisztelettel figyeltül meccseit, és valljuk be, sokan szeretnénk őt büszkén visszavonulni látni. Ezen nem segítenek olyan képek, mikor kiütve, remegő lábbal fekszik Roy Nelson alatt, de Big Nog szeretne még 1-2 becsületbeli ügyet lezárni és ígéri, búcsút int ezt követően az aktív sportnak. Frank Mir ellen pedig kétszeres bizonyítási vágy hajtja. Az UFC 92 során egy TKO-val ültette seggre a brazilt Frank, melyet Big Nog sorozatos sérüléseivel magyarázott, viszont az UFC 140 során a két BJJ mester presztízs meccsén Mir brutálisan eltörte Nogueira kezét, melyet a brazil a mai napig nem tudott megemészteni.

 

Azóta Mir sem áll éppen a szerződése helyzet magaslatán, nevezzük megtűrtnek az UFC-nél sorozatos vereségei miatt. Szóval Big Nog szeretne reváns lehetőséget kapni Mir ellen, aki meg nem nagyon érzi, hogy miként tudna profitálni egy trilógiából két győzelmet követően. Nog személyében egy eladható nevet ajánl Mir számára és a lehetőséget egy győzelemre, hogy az UFC-ben való bent maradásért meccseljen. Szerinted szükség van erre a harmadik meccsre, vagy pihenjen meg mindkét harcos a klubjában tanítva az új generációt? 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr736751009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása