TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Karambolban törnek be úgy koponyák, ahogy Cyborgé tört MVP térde alatt

2016.07.18. 15:37 td_interim

evangelista-cyborg-santos-skull-fracture-michael-venom-page-bellator-158.jpg

Mostantól ez a homorított homlok az MMA történetének legdurvább sérülése. 

tdmg_banner.png

 

Amilyen látványos, olyan durva is volt, amikor Michael „Venom” Page ugró térdessel kiütötte Evangelista „Cyborg” Santost a Bellator 158-on. MVP a levitelre behajoló és kilövő Cyborg homlokába térdelt bele óriási erővel, az összeütközés után a brazil ott maradt fekve a padlón, arccal lefelé, így frissiben még csak találgatni lehetett, mennyire súlyos a sérülése. Viszont rögtön a gála után jöttek infók, és a hírek betört koponyáról szóltak. Ez így leírva is dermesztő, de akkor tudtuk csak igazán felfogni, milyen súlyos a helyzet, amikor kikerültek a netre a fotók Santos röntgenfelvételéről.

img-20160717-wa0033_0.jpg 

Ezeken már jól látható, hogy Cyborg homloka szilánkosra tört, és be is horpadt. A horrorisztikus látvány ellenére a bunyós később, a kórházban már nyilatkozott az újságíróknak, ami azért megnyugtató.

Most megfigyelnek, és az Egyesült Államokban fognak megműteni. Komoly a sérülésem, de a Bellator minden támogatást megad, amire csak szükségem van.

A műtétet tehát a második számú MMA-promóció állja, ám arra az esetre, ha mégis szükség lenne további támogatásra, Cyborg volt felesége, Cristiane Justino, szintén Cyborg létrehozott egy gofundme oldalt: itt lehet a sérült bunyós kezelésére pénzt küldeni.

Ha a dermesztő röntgenfelvétel még nem lett volna elég, nem sokkal a gála után Jimmy Smith Bellator-kommentátor olyat twittelt, ami végképp segít ezt az egészet perspektívába helyezni:

Smith azt írja, hogy a Bellator 158 egyik ringsegéde korábban mentős volt, és azt mondta Cyborg sérülésére, hogy ilyen koponyatörést ezelőtt csak egy komoly karambolban látott. Ez így most már mindent elmond MVP térdesének erejéről, és hiába az utóbbi években rendszeressé váló andersonsilvázások, ezennel Santos esetét kinevezhetjük az MMA-történet legdurvább sérülésének.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr178898456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sandokohn - a maláj jiddis 2016.07.20. 01:44:41

Nem kell megijedni. Az ilyen embereknél a központi idegrendszer az agykoponya mértani közepében található és dió nagyságú. Az azt körülvevő rugalmas kötőszövet pedig nem károsodott.

dreamhotep 2016.07.20. 19:39:03

a frontális lebenyben az elsődleges motoros kéreg található, na bumm legfeljebb többet nem motorozik
süti beállítások módosítása