TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Venom Page koponyát tört és Pokémont fogott

2016.07.17. 11:29 td_axl

venom-page.jpg

Ez egy vicces történet is lehetne, de nem az.

Szerintem abban sokan egyetértenek velem, hogy Michael Venom Page az MMA egyik legszínesebb karaktere, és ez a ketrecben nyújtott teljesítményére értendő. Nem kell neki gálák előtti hype vonat hajtás, a veretlen angol bunyós a Bellator határait lassan kinőve atletikus és mocskosul látványos módon végzi ki ellenfeleit. Persze ehhez egyelőre nem a világ elit arcait szállították neki, ma hajnalban azonban a pár ütközetet már megjárt Evangelista Cyborg jött szembe neki Londonban.

Noha Cyborg már túlvan a zenitjén, ettől függetlenül jó tesztnek ígérkezett Venom számára. A kaland a második menetben ért véget, mikor Page az előre induló Cyborg fejére egy kemény repülő térdest rakott. Cyborg elterült a földön, elemi erejű lehetett a találat, összeadva az ellentétes irányú energiákat a támadásban.

A térdes alapból HL a hétvégére az egész világon, Venom meg még rápakolt egy lapáttal: A Pokémon Go őrületet tolva a KO utáni ünneplését úgy hozta le, mintha Cyborg képében egy Pokémont fogott volna. Ez még poénos is lenne, ha közben az nem derült volna ki, hogy Cyborg-t kórházba kellett szállítani azonnal a meccs után. A térdes ugyanis koponyatörést okozott, amit az orvosok próbálnak gyorsan stabilizálni. Damn.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr428895914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

d00m 2016.07.19. 23:20:10

Jo nagy budos gyoker! Azert ilyet nem tesz aki igazan tisztelii a harcot, es a harcos tarsat. Gondolhatta, hogy komoly a serulese. Szerintem csak egy primitivebb feka, majd jon - remelem - valaki aki helyre teszi. Orokke nem fog mukodni, ez az ugri bugri. Ugyanaz lesz a sorsa szerintem mint Silvanak, az is a sajat majomkodasanak es nagykepusegenek az aldozata lett.
süti beállítások módosítása