TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: McGregor és Holm is megkapta az ESPY-díjat

2016.07.14. 17:49 td_interim

conor-mcgregor-holly-holm-espy.jpg

Lawler viszont nem.

tdmg_banner.png

Conor McGregoré lett a Legjobb küzdősportoló, Holly Holmé pedig a Legmegdöbbentőbb meccs ESPY-díja. Az ESPN-alapította elismerés szavazása tegnap zárult, este pedig meg is tartották a díjátadó gálát.

McGregor a remek tavalyi évének köszönheti az elismerést, Dennis Siver, Chad Mendes és Jose Aldo kiütése elég volt a győzelemhez. Az írt a Legjobb küzdősportoló mellett az Év áttörése kategóriában is jelölték, de ezt végül Jake Arrieta, a Chicago Cubs baseballcsapat dobójátékosa vitte haza.

Holly Holm természetesen Ronda Rousey dominálásával és kiütésével nyerte el a Legmegdöbbentőbb meccs díjat. Emellett a Legjobb játék kategóriában is jelölték, de azt a Green Bay Packers amerikaifoci-csapat duója, Aaron Rodgers és Richard Rodgers utolsó pillanatos touchdownja nyerte, mellyel a Packers lenyomta a Detroit Lionst.

A vátósúlyú Robbie Lawlert szintén jelölték a Legjobb küzdősportoló kategóriában, miután lenyomta 2015. MMA-meccsét Rory MacDonalddal, és alighanem a januári, Carlos Condit ellen lehozott, 2016. MMA-meccse esélyes bunyója is sokat nyomott a latba. Ő most hoppon maradt. Ebben a kategóriában egyébként olyan top bokszolókat előzött meg McGregor, mint Gennady Golovkin, Canelo Alvarez és Roman Gonzalez.

Conor győzelmével ez már zsinórban a második év, hogy MMA-s lett a legjobb küzdősportoló. Tavaly Ronda Rouseyt ismerték el a díjjal, előtte viszont csak bokszolók nyerték el ezt az ESPY-t. Holm győzelme is áttörés, eddig még sohasem nyerte el a Legmegdöbbentőbb meccs díját küzdősport mérkőzés.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr818889710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása