TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Ez ám az időzítés: Cowboy a UFC LMBT-támogató kampányának kellős közepén buzizott oda

2016.07.12. 14:34 td_interim

donald-cerrone-the-saga-continues_518431_opengraphimage.jpg 

Már elnézést kért a meleg közösségtől, de ez Daniel Cormiert nem hatotta meg. Ugyanis őt buzizta le.

 tdmg_banner.png

Donald Cerronét sok minden miatt lehet szeretni, de a túltoltan déli mentalitása miatt nem. Két éve rasszizmussal vádolták meg, most viszont szó sincs semmiféle vádakról: kerek-perec buzizott egy hatalmasat, ráadásul nyilvánosan, még ráadásabbul a UFC LMBT-közösséget támogató kampányának kellős közepén, és a ráadások ráadása természetesen az volt, hogy a harmatsúlyú Amanda Nunes személyében épp az eset előtt egy nappal koronázták meg a promóció első nyíltan meleg bajnokát.

Cerrone a talán most már végre tényleg ketrecbe lépő ex-pankrátor CM Punkkal együtt közönségtalálkozó vendége volt vasárnap, Las Vegasban, ahol kitárgyalták az előző esti UFC 200-at, köztük a félnehézsúlyú bajnok Daniel Cormier győzelmét a kései beugrós Anderson Silva felett. Punk szerint DC teljesítménye birkózói mestermunka volt, Cowboy szerint meg ez:

A legrosszabb meccs a haverodé, DC-é volt. Szörnyű volt. Mégis hogy van képed súlyelőnnyel a ketrecbe lépni, aztán úgy harcolni, mint egy buzi?

A UFC pont a múlt heti rajongói expóján, és a három egymást követő gáláját felvezető médiaeseményeken bújtatta szivárványos, „We Are All Fighters”-feliratú pólóba a harcosait, olyanok öltötték magukra az LMBT-közösséget támogató felsőt, mint Mark Hunt és a fent lebuzizott Daniel Cormier. A pólókat elkezdték árusítani is, a bevételeket pedig teljes egészében a Las Vegas-i LMBTQ központnak ajánlják fel. És ezzel egyértelműen nem csak Amanda Nunes felé biccentettek, hanem együttérzésüket is kifejezték az orlandói melegmészárlás áldozatainak családjai felé is.

Cerrone másnap észbe kapott, és Instagramján elnézést kért a történtekért, azzal, hogy több barátja is van az LMBT-közösségben, akiket megbántott, és sajnálja. Kicsit később aztán törölte a posztot.

Ugyancsak hétfőn történt, hogy Daniel Cormier a The MMA Hour vendége volt, ahol iszonyatosan kiosztotta Cowboyt – részben a meleg közösséget, de leginkább a saját magát ért sértés miatt.

 

Azt üzenem Donaldnak, hogy fogja be. Elment az esze? Miről beszélt ez az ember? Donald Cerrone, milyen alapon mondasz ilyet olyasvalakinek, mint én?

 

Elmondhatta volna a véleményét nekem. Ha baja volt azzal, ahogy teljesítettem, elmondhatta volna nekem még aznap. „DC, ez nem volt valami jó meccs, nem tetszett.” De mindezt nyilvánosan? Ki vagy te? Te vagy a világ legjobb bunyósa? Vagy az a fickó, akit egy menet alatt megállított Anthony Pettis azzal a testrúgással, amitől összecsuklottál? Vagy az, akit dominált dos Anjos az első menetben, amikor összecsuklottál?

 

Úriember voltam azzal a fickóval, de ő aztán imád beszélni. Talán kicsit bepiált, nem tudom. De hogy jön ő ahhoz, hogy meghozza ezt az ítéletet, és hozzá ilyen otromba legyen? Felháborító.


Mit csinálsz? Ki vagy te ahhoz, hogy ilyeneket mondj? Megversz pár srácot, és hirtelen már azzal a hülye cowboy kalappal a fejeden lófrálsz... lepofozom a fejedről azt a hülye kalapot. Vagyis igazából megteszi ezt helyettem Khabib (Nurmagomedov, könnyűsúlyú kihívó, Cormier csapattársa). Megkérem Khabibot, hogy pofozza fel.


Nagyon kiábrándító, különösen a körülmények ismeretében, mindazzal, ami Orlandóban történt, és erre ezt a szót használja. Ember, senki sem kivétel, legyen már benned méltóság. Hé, Donald, ez nem a Vadnyugat, ahol csak úgy körbelófrálhatsz a hülye cowboy csizmádban és cowboy kalapodban, dohányt köpködve, és őrültségeket beszélve. Kell legyen benned tisztelet, és némi méltóság.


Nem lehetsz velem ilyen tiszteletlen. Férfi vagyok. Amikor legközelebb találkozunk, beszélni fogok vele.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr178881038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása