TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Doppingvétséget követhetett el Jon Jones, kivették a UFC 200-ról

2016.07.07. 09:27 td_interim

 

022_jon_jones_gallery_post_0.jpg

A gála új főmeccse a Brock Lesnar vs. Mark Hunt nehézsúlyú összecsapás lett.

tdmg_banner.png

Döbbenet az utolsó pillanatban: a UFC kivette Jon Jonest a szombat éjjeli UFC 200-ról, mert lehetséges, hogy doppingvétséget követett el. Ezzel ugrott a gála eredeti főmeccse, a Daniel Cormier vs. Jon Jones 2, melyet a félnehézsúlyú bajnoki övért írtak ki. Helyette az eredetileg előmeccs Brock Lesnar vs. Mark Hunt három menetes nehézsúlyú összecsapást emelték a jubileumi gála élére.

A történtekről Dana White UFC-elnök egy sebtében összehívott sajtótájékoztatón számolt be Las Vegasban, helyi idő szerint szerda késő este.

Jon Jonestól június 16-án gyűjtött mintákat az amerikai doppingellenes ügynökség (USADA) egy versenyidőszakon kívüli teszten. A minták alapján a bunyós potenciálisan doppingvétséget követett el. Arról, hogy mi lehetett a vétség, egyelőre nem áll rendelkezésre további információ, de mivel a UFC 200 már itt van a nyakunkon, nincs is idő megvárni a vizsgálat végső eredményét, ezért kellett kivenni Jonest a gáláról.

White azt mondta, egyelőre Jones ellenfelét, a félnehézsúlyú bajnok Daniel Cormiert nem vették ki a programból, hátha kerül neki értelmes beugrós.

Talán felbukkan valaki, és megküzd Cormierrel az utolsó pillanatban. Történtek már furcsább dolgok is.

A káosz újonnan koronázott királya, a UFC 199-en esélytelen utolsó pillanatos beugrósból fél menet alatt középsúlyú bajnokká avanzsált Michael Bisping minden esetre már bejelentkezett DC ellen:

Képzeljük el azt az agyvérzést, hogy megkapja a meccset, Cormiert is kiüti az első menetben, és a vasárnap reggeli, gála utáni sajtókonferencia így néz ki:

downloadfile.jpg 

Történtek már furcsább dolgok is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr908871822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

d00m 2016.07.07. 15:27:57

@Glynch: Azt mondod? Nem inkább valami teljesítmény fokozó? Mekkora faszság amúgy ez az egész, ha tényleg kokain attól még simán engedni kellett volna tovább a meccset.....DC az nullán van lelkileg kb. Nem hiszem, hogy még egyszer lefogyasztja így magát.

Greenscape 2016.07.07. 16:47:17

Bakker, pont a szuletesnapomon lett volna a meccs es Jones a legnagyobb kedvencem(Cerrone mellett).
Egy dolog azert vigasztal, hogy a UFC ugy nez ki tenyleg komolyan veszi a dopping ellenorzest ha egy ilyen kaliberu galat is "veszelybe" sodor.
Jones meg bunyozhat majd apropenzert a youtube-on mint Kimbo annak idejen vagy ugy jar mint Tyson. Mindketto meltatlan jovo ra nezve.

d00m 2016.07.07. 17:04:39

@Greenscape: Nekem nagy kedvencem Lesnar, de ilyen alapon az ő meccsét is kaszálhatták volna. Ebben úgy érzem biztos, hogy több van mint puszta ellenőrzés. Érdekek kívánták.

Greenscape 2016.07.07. 17:11:07

@d00m: Nem tudom elkepzelni, hogy a UFC meg akarna szabadulni a legjobb bunyosuktol. A PPV eladasokon biztos sokat buktak ezzel. Delutan (USA ido szerint)lesz valami sajtotajekoztato amiben bejelentik mi is tortent valojaban.
süti beállítások módosítása