TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Hosszas sparringvideóval rúgta be új oldalát Conor "Médiamágnás" McGregor

2016.07.05. 11:54 td_interim

12798952_901790689920018_774608092766985057_n.jpg

Az edzőtársa meg kiakadt a vágáson. És különben is van egy sokkal jobb képsor. Itt a TheMacLife.

tdmg_banner.png

Közhely, hogy a UFC pehelysúlyú bajnok Conor McGregor túlnőtt az MMA-n. Lassan több bulvárcikk és -videó jelenik meg róla, mint sportszöveg, rajong érte Justin Bieber, és spanoskodik vele Rihanna. A vízvezeték szerelőből lett bunyós most újabb öles lépéseket tett a média világában: elindította új oldalát, a TheMacLife.com-ot.

A TML sport, egészséges életmód, stílus és szórakozás-tematikájú oldalként pozicionálja magát, de egyelőre csak sima lájkkurvulás. Más portálokról összerángatott forgalomdúsító tartalmak teszik ki a posztok nagy részét, de ez persze a jövőben változhat, és ami azt illeti, valószínűleg változni is fog. A TML ugyanis még január elején kezdte meg a működését a Facebookon, és magát az oldalt is akkor lőtték fel, de csak most került ki rá az első, értelmes, saját tartalom, amit McGregor is megpromózott a saját Facebook profilján.

Ez pedig az alábbi, bő hat perces sparringvideó a korábbi IBO váltósúlyú bokszvilágbajnok Chris van Heerdennel.

Ezen a videón úgy tűnik, McGregor sikeresen lenyomja az öklözőt, úgyhogy van Heerden reakciójára sem kellett sokat várni:

Van Heerden nyilvánosan zsörtölődik azon, hogy a szerkesztő úgy vágta meg a felvételt, hogy abból Conor jött ki jobban. Pedig ebben semmi különös nincsen: ez bevett gyakorlat, McGregor saját oldalán nyilván nem azokat a jeleneteket rakják össze, ahol az ír húzza a rövidebbet. Azt talán mondani sem kell, hogy a valóságban valószínűleg a bokszoló bokszolt jobban az MMA-snál, mivel, ugye, ez egy bokszsparring volt.

Minden esetre aki nem azt akarja kielemezni, hogy McGregor milyen hibákat vét a ringben, hanem inkább belecsobbanna a MacLife-életérzésbe, annak az alábbi, rövidített videót ajánlom, ami nem a TML hivatalos YouTube csatornájáról származik, és őszintén szólva fogalmam sincs, ki készített, de tényleg állat lett:

 

Szóval McGregor tovább építi a MacBirodalmát, és akinek egy Playboy-jellegű portál hiányzik az életéből, csak csöcsök nélkül, az lépjen be a hívők táborába. Én inkább a következő meccsét várom.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr678867836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása