TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: McGregorból akár még UFC-társtulajdonos is válhat

2016.06.29. 16:56 td_interim

ap683285061931-1.jpg

Ha eladják a promóciót, Conor biztos, hogy rárepül a szervezetre, mondja az ír edzője. 

tdmg_banner.png

Conor McGregor vezetőedzője, John Kavanagh épp frissen megjelent önéletírását, a Win or Learnt promózza. Hétvégén a Business Postnak nyilatkozott, és érdekes elmélettel állt elő: azt mondta, ha valóban eladják a UFC-t, Conor jó eséllyel társtulajdonossá válik az új rendszerben.

Mi fog történni, amikor eladják, ha eladják egyáltalán? A rövid válasz az, hogy nem tudom, mi fog történni a mindennapi működésével... ez ma már tényleg egy globális cég. Mint minden nagy tulajdonosváltásnál, itt is időbe fog telni, míg újra magukra találnak.

 

Conor gondolt már erre, és biztos vagyok benne, hogy amikor leül majd az új tulajdonosokkal, kezdeményezni fogja ezt a beszélgetést.

Az interjúban Kavanagh arról is beszélt, hogy nem kell még eltemetni a néhány hete még teljes fordulatszámon pörgő Floyd Mayweather Jr. elleni bokszmeccset. Kicsit később simán összejöhet, de csak ha újragondolják annak a meglebegtetett, 100 millió dolláros összegnek a felosztását.

Az a szóbeszéd járta, hogy Conor 7 millió dollárt kapna, és Floyd kapná meg a maradékot. Egyenlő elosztásnak kell lennie, különben Conor nem fogja megcsinálni. Senki sem szít ekkora médiaérdeklődést, mint Conor. Egyenlő elosztásnak kellene lennie. Conor nem fogja elfogadni, ha Floyd többet kap nála. Jelenleg Floydnak nagyobb szüksége van Conorra, mint Conornak Floydra.

Kavanagh egyébként nagyon elismerően beszélt Mayweatherről, de azt mondja, McGregor olyan kihívás elé állítaná a bokszkirályt, amivel még nem találkozott a ringben.

Floyd csodálatos. Hihetetlen. Nem gondolom, hogy lenne olyan bokszoló, aki meg tudná verni. Mindent tud a bokszról, de Conor nem úgy mozog, mint egy bokszoló.

Persze, mert Conor úgy mozog, mint Ido Portal. Ahhoz viszont, hogy úgy is mozogjon, mint egy társtulajdonos, még sok gombócot kell megennie: én egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy valaki egyszerre legyen főnök és a saját alkalmazottja, üzletember és professzionális bunyós ugyanannál a promóciónál. Ehhez még Conor McGregor sem elég nagy. Ugye?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr288854716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása