TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Ez az őrült augusztusban összeszűri a levet ezzel a gavallérral

2016.06.29. 11:03 td_interim

carlos-condit-demian-maia-ufc-202.jpg

Carlos Condit és Demian Maia párharca is csatlakozik a UFC 202 felhozatalához. 

tdmg_banner.png

A Született Gyilkos még egyszer, talán utoljára felnyergeli a paripát, és nekiindul egy újabb hadjáratnak a bajnoki övért. Első lépésként pedig olyan ellenfelet kap, akibe az emberek 90 %-a belefullad. A UFC kedden bejelentette, hogy a Carlos Condit vs. Demian Maia váltósúlyú párosítással hizlalja tovább a 202-es gála felhozatalát.

Condit január másodika óta nem bunyózott, akkor egy nagyon vitatott, megosztott pontozású bírói ítélettel elveszítette címmeccsét a bajnok Robbie Lawler ellen, a UFC 195-ön. Azóta egyszer azzal paráztatta a rajongóit, hogy fontolgatja a visszavonulást, aztán legördítette a szívükről a mázsás követ, amikor bejelentette: marad – ezen kívül mindenkit megnevettetett a közvetlenül a Lawler-meccs után készíttetett jogosítvány-fotójával, majd felfordította a gyomrunk az alienpornós szemkezelésével. És néhány hete ismét elkezdett magáról edzőtáboros képeket és videókat posztolni, most már tudjuk: ezért.

A UFC 32 éves volt ideiglenes bajnokának valószínűleg ez lesz az utolsó bajnoki nekifutása. Az utóbbi években nem ment neki jól a szekér: 2012 vége óta kétszer nyert, négyszer kikapott, és része volt egy több mint egy éves kényszerszünetben is, melyre a Tyron Woodley elleni meccsén elszenvedett térdsérülése miatt volt szükség.

Ezzel szemben Demian Maia jön föl, mint a talajvíz. Zsinórban öt győzelmet számlál, melyből az utolsó hármat már nagyon is jól csengő nevek felett aratta: lenyomta Neil Magnyt, Gunnar Nelsont, és májusban Matt Brownt is. A 38 éves Maia a UFC valószínűleg legjobb brazil jitsusa, a riválisának nagyon észnél kell lenni ahhoz, hogy a brazil ne fojtsa bele a ketrec vásznába. A Condit-Maia a váltósúly talán legszélsőségesebb stílus-csatája: az egyik legfantasztikusabb, kívülről dolgozó állóharcos csap össze a legelképesztőbb földharcossal.

A UFC 202 augusztus 20-án érkezik, és, úristen, nézd már az eddig bejelentett főkártyás párosokat:

Nate Diaz vs. Conor McGregor
Anthony Johnson vs. Glover Teixeira
Donald Cerrone vs. Rick Story
Carlos Condit vs. Demian Maia

Hiába Brock Lesnar, ez már most közönségcsalogatóbb, mint a UFC 200.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr988853880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása