TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Ettől a beszédtől még akkor is leigázod a világot, ha nem vagy ír (videó)

2016.06.14. 11:10 td_interim

conor-mcgregor-euro2016.jpg

Conor McGregor küldött pár buzdító szót az ír fociválogatottnak az Eb-re. A végeredmény naná, hogy epikus lett. 

tdmg_banner.png

 

Klassz húzással hergelte fel az ír válogatott tegnapi, Eb-s bemutatkozása előtt a szurkolókat az RTÉ sportmelléklete. Az ír lap készített egy rövid videót a UFC pehelysúlyú bajnok Conor McGregorral, melyen a holtakat is felrázni képes bunyós a csapathoz szól. Kiváló lett, íme:

 

 

A válogatottunkhoz szólok, akik az Európa-bajnokságon küzdenek. Ti vagytok ott a legtapasztaltabb csapat. Minden játékost összevetve a mi oldalunkon van az életkor- és a tapasztalatbeli előny. Ti vagytok az egész torna veteránjai. Nincs olyan mozdulat, szemlélet és akadály, amit már ne láttatok vagy éreztetek volna.

 

Ezek a kis kölykök még a pelenkájukat hordták, amikor ti már térdig gázoltatok a lövészárkokban – és megküzdöttetek minden egyes labdáért. Megküzdöttetek minden egyes meccs minden egyes pillanatáért. Itt az idő, hogy megmutassátok ezeknek a fiatal fiúknak, hogy ez most férfimunka. Itt az idő, hogy visszavigyétek ezeket a fiatal fiúkat az iskolába. A kemény pofonok iskolájába. Írország iskolájába.

 

Ez a ti pillanatotok. A mi pillanatunk. Ez az, amikor bemutatjuk a futball világának az új Írországot – egy kemény harcban edzett Írországot. Egy Írországot, melyet a meghozott áldozatok erősítettek meg. Egy Írországot, mely nem kér bocsánatot a sikeréért, és nem keres mentséget a kudarcra. Egy Írországot, mely nyomul előre, minden nehézség ellenére. Egy Írországot, mely kiáll magáért, és harcol.

 

Mindig emlékezzetek: nem azért vagyunk itt, hogy részt vegyünk. Azért vagyunk itt, hogy hódítsunk. Sok szerencsét, fiúk, veletek van az ország.

Szeresd vagy gyűlöld C-Mac-et, alighanem te is azt szeretnéd, ha a magyar csapat is kapna valami ilyesmit az esti meccse előtt.

McGregor bátorítása használt (oké, nélküle is nyomultak volna), az írek a tegnapi, svédek elleni bemutatkozáson haraptak rendesen, és meg is lehetett volna a győzelem, ha a végén nem szerencsétlenkednek be egy öngólt. Így – első félidős találatukkal együtt – 1-1-es döntetlenre végeztek.

Conor honfitársai a torna betoncsoportjában küzdenek, a következő körben a játékoskeretet tekintve őrületesen potens, a játékukat tekintve zavarba ejtően impotens formát mutató belgák jönnek, majd a dörzsölt, és nyerni még szar korszakukban is bármikor képes olaszok. Szóval bátorításként érdemes lesz újranézniük a fenti képsort, ami még akkor is nagyon király, ha a lövészárkokban annak idején nem térdig gázoltak az emberek, hanem elbújtak bennük, ez volt az egész lényege.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr138808276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása