TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Libabőrös leszel a UFC 200 promóvideójától

2016.06.07. 17:00 td_interim

Mármint még az eddigieknél is jobban, hiszen magát a videót már láthattad a UFC 199 során, vagy abba a posztunkba ágyazva, melyben Brock Lesnar visszatéréséről írtunk. Viszont a trailer most felkerült a UFC fő YouTube csatornájára, teljesen fullos felbontásban, úgyhogy innentől pengeéles minőségben nézhetjük, amint Jon Jones és Daniel Cormier, Jose Aldo és Frankie Edgar, valamint Miesha Tate és Amanda Nunes készül és izgul. És a végén természetesen ott van az a gyönyörű, gyönyörű ember. Brock Lesnar felfedése egészen mesterien sikerült, még úgy is, hogy Ariel Helwani előtte rontócoskodott egyet. Srácok: NEM LESÉRÜLNI.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr68786888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

WeAreEngerland 2016.06.07. 18:27:41

Mi az hogy rontócoskodott?! Értsük úgy, hogy a munkáját végezte?

chuck-d 2016.06.09. 14:09:21

@WeAreEngerland: a rontóc a spoiler, és a hableány bizony lelőtte a poént. ez nem zárja ki, hogy a munkáját végezte, a breaking news sokszor ezzel jár. az ügyben az UFC teljesen buta és otromba reakciója volt érdekes, de ettől még Helwani nem lesz hős. hosszan lehetne sorolni érveket a szarkavaró és karrierista jelzők mellett vele kapcsolatban. most is jól visszataktikázta magát, atta boy. most már csak a többi régóta kitiltott újságíróért kellene tenni valamit...

WeAreEngerland 2016.06.09. 16:00:48

@chuck-d: Nem ismertem a spoiler ezen szinonimáját. Viszont Helwani munkásságát és az MMA hour-t követem azóta amióta a UFC-t ami 2011 December 30. nyúlik vissza Alistair Overeem debütálásáig, és nekem a kisebb nagyobb szarkavarásait leszámítva mind végig egy rendkívül elhivatott és szeretni való újságíró volt Helwani. És szerintem az tagadhatatlan, hogy az egyik ha nem a legnépszerűbb MMA újságíró és ezt mi sem bizonyítja jobban mint az a példátlan összefogás, és kiállás Helwani mellett ami megjelent Dana UFC FOX youtube, instagram és sorolhatnám még mennyi helyen kommentekben az elmúlt napokban, és az is példátlan, hogy a forró fejű UFC nem telt el 48 óra és már vissza vonták a tiltást a nagy közfelháborodás miatt. Na mind1 egy szó mint száz én örülök neki mert Helwani egy minőségi újságíró még minőségibb videós tartalmakkal mint pl a Jon Jones-al folytatott Albuquerque-s interjúja vagy a Jackson Wink MMA Academy-nél vagy éppen a 40perces Weidman interjú... a harcosok legtöbbje szereti őt tiszteli és minőségi interjút hajlandó neki adni, amitől kár lett volna megfosztani a sportszerető szurkolókat.

chuck-d 2016.06.11. 18:22:25

@WeAreEngerland: nagyjából azóta követed a fickót, mióta Zuffa alkalmazott, és ebben a karrierjében tényleg nagyon elhivatott volt. nemrég kirúgták, most megy az újrapozicionálás. összefogtak anno Isaura felszabadítására is, ez nem legitimálja újságíróként. tehetséges riporter, szórakoztató és jó minőségű interjúkat is csinál, de ettől még nem egy Josh Gross, aki a mai napig ki van tiltva jó pár másik kollégája mellett. a ban egy idióta húzás volt, jó, hogy feloldották, de ha eleget tud róluk az ember, akkor látja, hogy nem harc, hanem játszma mindkét fél részéről.
süti beállítások módosítása