TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Cris Cyborg is bokszolni akar a Mayweather vs McGregor gálán

2016.05.22. 15:14 td_axl

cyborg.jpg

Pedig még hivatalosan gála sincs.

Meg bejelentett Money Floyd vs Conor meccs sem. Csak az agyunkat túráztatják. Két hete még mindenki legyintett, hogy ez egy rohadt nagy kamu csak, de kamunak elég erősen tolja a storyt Mayweather és Conor csapata. Olyannyira, hogy Dana és Lorenzo gyorsan Los Angelesben próbálta körbepisilni Conort egy egyeztetéssel, hogy istenbizony ne legyen itt már találgatás, Conor az UFC harcosa és nem fog bokszmeccsen többet keresni, mint Pacman. Mert már az egyes pletykák szerint simán többet kaszálhatna Conor a december 31-re vizionált meccsen, mint az 5 évig hájpolt Floyd vs Pacman vesztes tagja. Ez azért durva, mert Conor korántsem a ringből érkezne, és odáig még senki nem jutott el, hogy elemezni kezdje a sportértékét ennek a párosításnak, a millák számolásánál elakadt a story.

De ha ennyi zseton van az asztalon, csak lehullik a földre pár és össze lehet szedni, Cris Cyborg meg elkezdte a dörgölőzést. A női MMA legkegyetlenebb bestiájának tartott harcosa alighogy bemutatkozott az UFC-ben, kész egy bokszmeccset is tolni a Mayweather vs McGregor gálán, bárki ellen kiállva. Lehet a puskaport jobban tömni ebben a puskacsőben? Cyborg neve nem biztos, hogy elég ehhez, de jó jelzés azt illetően, hogy mozgolódás van. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr268738404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása