TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC Rotterdam: Overeem vs Arlovski élő közvetítés

2016.05.08. 10:23 td_axl

overeem-arlovski.jpg

Az UFC Hollandiában hozza ma esti gáláját, így a vasárnap délutáni/esti programod szinte adott.

Vagyis emberi  időben nézhetünk vasárnap este UFC gálát, élőben, ezt azért meg tudnám szokni. Szóval ha nem vagytok olyan szerencsések, hogy Rotterdamba utazva nézzétek a helyszínen élőben a mai UFC gálát, akkor ezen könnyen segíthetünk ebben a cikkben található linkekkel.

UFC Rotterdam: Overeem vs Arlovski mérlegelés

A gála leginkább várt meccse a főmérkőzés, Alistair Overeem és Andrei Arlovski csapattársakként mérettetnek meg egymás ellen. Greg Jackson mester Arlovski sarkában fog állni, Overeem erre a felkészülési időszakra távol maradt a csapatától. Ez vajon mennyire befolyásolja majd a mérkőzés összképét? Ugyanis Overeem és Arlovski is ebben a csapatban született újjá, mindkét srác pályafutását temették jó páran az elmúlt években, most pedig akár a címmérkőzés közelében találhatja magát a ma esti bunyó nyertese. Az üvegáll és nagy ütő jelző mindkét harcos esetében fekszik, ki találja meg azt a pillanatnyi rést, amin beköszönve idő előtt eldönti a meccset? Mert véleményem szerint az 5 menetre nem lesz szükség. Jön még a Bigfoot vs Struve meccs is, mindkét srác az újjászületéséről beszél, amire szükség is lesz esetükben, hogy relevánsak maradhassanak a nehézsúlyban. 

A UFC Rotterdam Fight Pass-es ültetői 16:30-kor kezdődnek, a tévés ültetők 18:00-kor, a tévés főkártya pedig 20:00-kor. Élő közvetítés itt és itt található. 

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr118695692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása