TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Jones edzője: az erőemelés probléma

2016.04.26. 17:30 td_interim

greg-jackson-jon-jones-570.jpg

Greg Jackson a vasgyúrásnak tudja be Bones szombat éjjeli fékezett habzású teljesítményét.

tdmg_banner.png

Jon Jones a UFC 197 főmeccsén visszatért, és egyhangú pontozással megverte Ovince Saint Preux-t, de közben egyáltalán nem nézett ki annak az érinthetetlen bunyóistennek, mint korábban (természetesen az Alexander Gustafsson elleni mérkőzését leszámítva). Ennek ő is tudatában volt, már a ketrecben adott interjújában is kritizálta saját teljesítményét. Később, amikor az újságírók megkérdezték, hogy a ketrecrozsda vagy a kései beugrós ellenfél miatt volt-e olyan tétova a küzdőtéren, Jones az utóbbit válaszolta. Az edzője viszont teljesen másként látta a dolgokat.

Az MMAjunkie kibogarászta a bunyósok sarkaiba állított kamerák felvételeiből, miket mondott Jonesnak a csapata a meccs során – többek között sok vicces dolgot, melyeket itt olvashattok el – a legérdekesebb Greg Jackson edző száját hagyta el, közvetlenül a lefújás után. Így hangzott:

Az erőemelés probléma. Kifullad. Most el akarom járni az én-előre-megmondtam-táncot.

Jon Jones tavaly kezdett bele egy kőkemény erőemelő programba, melynek során egy ponton úgy tűnt, Alistair Overeemmé fogja gyúrni magát. Eddig végül nem ment el, de szemmel láthatóan nagyobb volt a ketrecben, mint eltiltása előtt, és valamivel nehézkesebb és lassabb is, amit a fentiek szerint Jackson teljes egészében az emelés számlájára ír.

Ezzel Jackson nincs egyedül, Jones gyűlölt riválisa, a félnehézsúlyú bajnok Daniel Cormier már akkor megmondta, amikor Jones elkezdte vasgyúrásával terrorizálni a netet, hogy szerinte a volt bajnok kicseszik magával, mert a plusz izomkötegektől le fog lassulni. DC szintén igazolva látta az elméletét az OSP-meccsben, és azt mondta, hogy ez a Jon Jones őt nem fogja tudni megverni. A tegnapi MMA Hourban bővebben is beszélt erről.

Sokkal nagyobbnak nézett ki, de ugyanakkor sokkal lassabbnak is. Úgy tűnt, egy kicsit hamarabb ki is fárad.

- kezdte óvatosan a saccolást, aztán belemelegedett:

Azt hiszem, ez az új Jon, ez Jon Jones azzal a sok izommal. Ez Jon Jones, aki szeret súlyokat emelgetni. Az a Jon Jones, aki nagy, aki lefogyaszt, de az USADA-szabályok miatt nem tud már a régi módon visszatölteni. Ez ma Jon Jones az új UFC-ben, a való világban. Szóval, amikor júliusban megverekszünk, akkor is ugyanilyen lesz.

 

Lesznek kérdései, és magát is megkérdőjelezi majd, és látszott rajta, hogy voltak dolgok, amiket ott, a ketrecben kellett feldolgoznia. Most hazamegy, és elgondolkodik azon, miért festett úgy, ahogy. Hadd áruljak el valamit, haver, mostantól ez vagy te! Így fog festeni júliusban, amikor majd szétrúgom a seggét.

Persze egy rivális ott rúg az emberbe, ahol tud, de ha az edződ is így látja a dolgokat, akkor lehet, hogy nem hülyeség.

DC és Jones második összecsapását valószínűleg a UFC 200 főmeccsére hozzák össze a kiesett Conor McGregor vs. Nate Diaz 2 helyére, ha az orvosok engedélyezik a sérüléssel bajlódó Cormiernek, hogy visszatérjen az edzéshez.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr318665366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Greenscape 2016.04.26. 18:48:38

Jones-nak a hetvegi meccs semmit nem jelentett igy csak annyit adott ki magabol amennyire epp szukseg volt. Hulye is lett volna egy serulest kockaztatni es belemenni egy adok-kapokba OSP ellen.
Plusz egy kis lelektani hadviseles Cormierrel szemben. Hadd gondolja, hogy Jones mar nem a regi. A multkor megtorte lelkileg most meg pont az ellenkezojet jatsza vele.
süti beállítások módosítása