TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Dana White: Dehogy került vissza Conor a UFC 200-ra

2016.04.26. 11:07 td_interim

beberber.jpg

Nem áll jól McGregor szénája.

tdmg_banner.png

Twittelhet Conor McGregor bármit, a valóság az, hogy a UFC vezetői nem tárgyaltak vele, és nem tették vissza a jubileumi, 200-as gála programjába – legalábbis ezt állítja a szervezet igazgatója, Dana White.

A promóter tegnap több ízben is tagadta McGregor nagy felzúdulást kiváltó vasárnap esti tweetjének igazságtartalmát. A TMZ-nek azt mondta, hogy nem, Conor nem lesz ott a 200-as kártyán, de nyáron attól még meccselni fog valamikor.

A 201-en, 202-n, 203-mon bunyózik majd – mit tudom én. Nem tudom, mikor. Majd kitaláljuk.

A UFC pehelysúlyú bajnoka azt írta ki a közösségi médiaplatformra, hogy a múlt heti káosz után megegyezésre jutott a szervezet vezetőivel, visszakerült a UFC 200-ra, és megköszönte White-nak és a UFC CEO Lorenzo Fertittának, hogy megadják a rajongóknak azt, amire vágynak. Ebből semmi sem igaz.

Nem tudom, miért csinálta ezt. Én még mindig nem beszéltem vele. Tartottunk erről egy egész sajtókonferenciát, nem tudom, hogyan magyarázhatnám el ennél is érthetőbben.

McGregor a UFC 200 főmeccsén visszavágózott volna Nate Diazzal, ám múlt héten derült égből villámcsapásként bejelentette Twitterén, hogy visszavonult. White a helyzettel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy az ír egyszerűen nem akarta megszakítani a Diaz-meccs edzőtáborát promóciós fellépésekkel – ha pedig valóban visszavonult, akkor nem lép ketrecbe a július 9-i rendezvényen. Conor nem sokkal később a Facebookon azt írta, valójában nem vonult vissza, de csak egy sajtókonferencián szeretne részt venni, és továbbra is megverekedne Diazzal a 200-as gálán. Erről a UFC ilyen feltételek mellett hallani sem akart.

Conornak megvan a saját stílusa, ahogy intézi a dolgait. Ez van, most nem egyezik a véleményünk ebben a dologban. Azt gondolja, hogy neki már nem kell médiáznia, és hogy mostantól ez lesz a módi. Sajtókonferenciákat tartunk. Tízmilliót költünk erre a rendezvényre.

Harag attól még – elvileg – nincs

Figyelj, milliószor elmondtam már, Conor több utolsó pillanatos változásba is belement, és nagy meccseket mentett már meg nekünk. Nem haragszom Conorra. A saját feje után megy, azt teszi, amit jónak lát. De nem fog a 200-on verekedni.

White a Los Angeles Times-nak is megerősítette az álláspontját:

Nem beszéltünk Conorral vagy a menedzserével a pénteki sajtókonferencia óta. Nem tudom, miért twittelne ki ilyet.

A tegnapi MMA Hourban McGregor edzője, John Kavanagh azt mondta, „51 százalékban optimista”, hogy a tanítványa szerepelni fog a UFC 200-on. Most már ez is soknak tűnik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr848664302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása