TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: McGregor: Visszakerültem a UFC 200-ra

2016.04.25. 10:34 td_interim

002_conor_mcgregor_0_0.jpg

Megint twittelt az ír.

tdmg_banner.png

Vasárnap este új fordulatot vett a Conor McGregor vs. UFC 200 saga. A szervezet pehelysúlyú bajnoka Twitteren jelentette be, hogy visszakerült a gála műsorába. 

Ezt a UFC még nem erősítette meg.

McGregort múlt héten vették ki a jubileumi gála főmeccséből, melyet Nate Diazzal vívott volna. A bunyós kedden, szintén Twitteren azt írta, hogy visszavonult a versenyzéstől, később Dana White UFC-elnök bejelentette, hogy kivették az írt a UFC 200 programjából, mert nem volt hajlandó eleget tenni a rendezvény promóciós kötelezettségeinek. Conor erre hosszas Facebook-posztban kifejtette, hogy nem akarta megszakítani a Diaz elleni visszavágóra való készülést, ezért kérte a szervezetet, hogy ezúttal kevesebb médiaszereplést kelljen elvállalnia, és megírta azt is, hogy nem, valójában nem vonult vissza.

McGregor a UFC 200 pénteki, kampányindító sajtókonferenciáján sem vett részt, annak a rendezvénynek így jószerivel minden említésre méltó momentuma Nate Diazhoz fűződött, aki ultimátumot adott: vagy Conorral küzd meg a gálán, vagy munka helyett nyaralni megy. Dana White UFC-elnök a konferencián megerősítette, hogy McGregor a július 9-i rendezvényen nem kap szereplési lehetőséget.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr978661268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása