TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Nem lesz doppingteszt a Fedor vs Maldonado meccs előtt

2016.04.23. 13:21 td_axl

fedor-maldonado.jpg

A Pride Fc szellemét idézik az oroszok.

 

Bakker, napokig kellett a spanom fanyar arcát néznem, mikor kiderült, hogy Fedor a szilveszteri Rizin-hakni után ismét zsákmányállat ellen megy a ringbeJaideep Singh után mondjuk annyi a változás, hogy Fabio Maldonado-nak van köze az MMA-hoz, az UFC-ben lehozott két Fight of the Night meccset, de a komolyabb nevek ellen igázból csak azzal tűnt ki, hogy bírta az ütéseket. Szóval az UFC által már kivetett Fabio Maldonado lesz június 17-én Szentpéterváron Fedor ellenfele és hogy még inkább hunyorítsunk a dolog kapcsán, az oroszok benyögték, hogy nem tervezik a srácokat tesztelni a meccs kapcsán. Egészen pontosan az orosz Fight Nights szervezet alapból nem doppingteszteli a bunyósait a gáláik előtt/után és ezen nem éppen most akarnak változtatni.

Feltételezhető, hogy az orosz atlétikai bizottság/szervezet/szabályozó szerv nem kéri ezt rajtuk számon, ők meg maradéktalanul bíznak a bunyósokban, hogy azok tisztelik egymást és a nagy könyvet, így tisztán küzdenek. Vagy ha nem tisztán, de mindenki egyforma típusú és mennyiségű cuccost tol. Hmm, ki ne emlékezne a korábbi Pride Fc-s időkre, mikor csak az 'istenbizonynemcuccolok részt kellett aláírni a harcosoknak a szerződésben. Később formálisan teszteltek a japánok, de ez kimerült annyiban, hogy a WC előtt várakoztak, míg odabent a teljes edzői stáb kíséretében ment a gyúró pisije a kémcsőbe a bunyósok helyett. Szép idők voltak, amire sajnos Kevin Randleman nem tud visszaemlékezni...Mielőtt pedig a levegőbe foldobva szétszedtek, ezen cikkből nem az következik, hogy Fedor cuccol. vagy cuccolni fog Maldonado ellen. Döntsétek el ti az alábbi szavazásban.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr728656726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása