TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Kemény meccsen, győzelemmel búcsúzott a kick-boxtól Andy Souwer (videó)

2016.04.05. 20:16 td_interim

wfl_souwer.jpg

A holland ezentúl az MMA-ra koncentrál.

tdmg_banner.png 

Vasárnap lebunyózta utolsó kick-boxmeccsét Andy Souwer. A holland klasszis a Hoofddorp-ban rendezett World Fighting League 3 gálán lépett kötelek közé, ellenfele a holland-marokkói Mohamed Khamal volt.

Sokan reklamáltak, hogy miért nem egy nagyobb név ellen búcsúzik a Souwer Power, de Khamal, azzal együtt, hogy nem igazi sztár, nagyon kemény bunyós, korábban kétszer is legyőzte a Glory könnyűsúlyú bajnok Robin van Roosmalent, és lenyomta a szervezet pehelysúlyú dinamóját, Mosab Amranit is. Souwernek is rendesen odapakolt, ahogy azt a mérkőzés alábbi, rajongói felvételén is láthatjátok: 

A meccset, és ezzel a WFL könnyűsúlyú bajnoki övét is Souwer nyerte, pontozással, szóval melós, de mosolygós is volt a búcsú.

Könnyes szemű, karrierösszegző búcsúeposzt viszont nem írok, mert Andy nem vonul vissza, csupán teljes gőzzel rámegy MMA-karrierje építésére. A holland, mint ismert, a Rizin FF első gáláján debütált kevert szabályrendszerben, és győzött is kiütéssel, az első menetben. A folytatás is a japán szervezetnél várható, és mivel Souwer jó kapcsolatot ápol a UFC pehelysúlyú ex-zsarnokbajnokával, Jose Aldóval, és együtt is edzenek, Andy valószínűleg az új sportágában sem lesz sikertelen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr208569116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása