TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Kijárási tilalommal úszhatja meg újabb balhéját Jon Jones

2016.03.31. 15:33 td_interim

jon-jones-tie.png

A bunyós aktuális ügyét ma tárgyalják.

tdmg_banner.png 

Kijárási tilalom, kötelező járművezetői kurzus és indulatkezelési tréning javaslata szerepel azon a bírósági dokumentumon, amit az MMAFighting.com szerzett meg szerdán. A papírt a Bernalillo Megyei Kerületi Ügyészség nyújtotta be Új-Mexikó Második Bírósági Kerület Törvényszékére, ahol ma tárgyalják Jon Jones újabb rendőrségi ügyét. 

jonesda_0.jpg

A kijárási tilalom este 10 és reggel 4 óra között lenne érvényes, ez idő alatt Jones nem hagyhatná el az otthonát. Kivételt képez, ha munkaügyben kell eltávoznia otthonról.

Amennyiben a bíró rábólint a javaslatokra, visszavonják Jones próbaidejét, kibővítik a fent támasztott feltételekkel, majd visszaállítják a módosított formában – és Jonesnak nem kell börtönbe mennie.

A UFC volt félnehézsúlyú bajnokát próbaideje megsértésének vádjával idézték be. Az ügy a hét elején robbant: Jonest megállította és megbírságolta egy rendőr többek között gyorsulási versenyzés miatt. A sportoló tagadja, hogy versenyzett volna, és ez egyelőre nem is bizonyított. A bírságolás során Jones elveszítette a fejét, és „kibaszott hazugnak” és „disznónak” nevezte az intézkedő rendőrt.

Egy Új-Mexikó-i bíró körözést adott ki Jonesra, aki helyi idő szerint kedden délelőtt tízkor feladta magát.

Jones jelenleg tavalyi karambolos esetének próbaidejét tölti. A vádalku során 18 hónapot kapott, és ha ezt megsérti, börtönbe kell mennie. Egyszer már rezgett a léc, januárban jogosítvány, biztosítás és regisztráció nélkül vezetett, 75 mérföld per órás sebességgel hajtott egy 35 mph-s útszakaszon. Azt az ügyet még elsimították.

A mostani ügy tárgyalása helyi idő szerint reggel nyolckor, magyar idő szerint délután négykor kezdődik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr958548818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása