TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Letartóztatták Jon Jonest a próbaidejének megsértése miatt

2016.03.29. 20:32 td_interim

032916-john-jones-mugshot-1.jpg

Ez nagyon rossz hír a bunyósnak.

 tdmg_banner.png

Egészen friss fejlemények vannak a reggel posztolt Jon Jones-ügyben, és a helyzet egyáltalán nem rózsás.

Egy Új-Mexikó-i bíró körözést adott ki a UFC volt félnehézsúlyú bajnokára a próbaideje megsértése miatt – tudta meg a TMZ. Jones nem bujkált, helyi idő szerint délelőtt tízkor feladta magát, és azóta is a rendőrkapitányságon van. Ismét rabosították, fent látható a friss fotó.

A bíró Jones állítólagos gyorsulási versenye miatt adta ki a körözést – az ügyben még semmi sem bizonyított, a sportoló tagadja, hogy szabályt sértett volna, szerinte az őt megbírságoló rendőr utazott rá.

Az MMA pletykafészke/belsős informátora, az anonim FrontRowBrian szerint a bírságoló rendőrt, Jason Brownt korábban már legalább egyszer megvádolták azzal, hogy bőrszín alapján eltérő bánásmódban részesíti a polgárokat. Ami azt illeti, Jones megbírságolásakor tényleg szemét módon viselkedett, a kamerafelvétel tanúsága szerint.

Jones jelenleg tavalyi karambolos esetének próbaidejét tölti. A vádalku során 18 hónapot kapott, és ha ezt megsérti, börtönbe kell mennie. Egyszer már rezgett a léc, januárban jogosítvány, biztosítás és regisztráció nélkül vezetett, 75 mérföld per órás sebességgel hajtott egy 35 mph-s útszakaszon. Azt az ügyet még elsimították.

Jones utolsó tweetje, tegnap este lőtte ki:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr758544668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása