TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Jon Jonest megint elmeszelték, magából kikelve szidta a rendőrt (videó)

2016.03.29. 11:01 td_interim

 screen_shot_2016-03-28_at_1_09_06_pm_0_0.png

Hova tovább, Bones?

tdmg_banner.png 

Újabb fejezet íródik a Jon Jones vs. közút vs. rendőrség nagykönyvbe. A UFC volt félnehézsúlyú bajnokát gyorsulási verseny miatt megállították és megbírságolták – a bunyós idegességében beleveszett a rendőrbe, és minderről még videofelvétel is készült. Jones az MMA Hour hétfői adásában beszélt az újabb afférról.

Bones múlt héten Albuquerque-ben hazafelé tartott egy csapat-vacsoráról, amikor a piros lámpánál várakozva beállt mellé egy kocsi, rajongókkal. Jones, mint mondja, viccből felbőgette a motort, mintha versenyezni akarna, a rajongók nevettek, aztán, amikor zöldre váltott a lámpa, normális sebességgel indult tovább. Azonnal megállította a rendőr, és egyebek mellett gyorsulási verseny miatt megbüntette. Jones elmondása szerint nem csinált semmi rosszat, és egyértelműen nem versenyzett.

A TMZ megszerezte az intézkedő rendőr kamerájának felvételét, itt a teljes jelenet: 

 

A rendőr azt mondja, Jones a zöldnél nagy sebességgel indult el, a bunyós ezt tagadja, egyre vehemensebben, majd magából kikelve „kibaszott hazugnak” és „disznónak” nevezi a rendőrt.

A rendőr öt bírságot állított ki neki: a gyorsulási verseny mellett olvashatatlan rendszámtábla, módosított kipufogócső, feltűnősködő vezetés és a közlekedési sáv be nem tartása miatt büntette meg. A bunyóst április ötödikére idézték be.

Jones még mindig az egy évvel ezelőtti, filmbe illő karambol – menekülés – bujkálás-ügye próbaidejét tölti. Tavaly szeptemberben bocsátották 18 hónapos próbára azzal, hogy ha a leteltéig nem kerül bajba, nem kell börtönbe mennie.

Jonesnak ennek ellenére azóta is volt már rendőrségi ügye, megint csak közúti: még januárban jogosítvány, biztosítás és regisztráció nélkül vezetett, 75 mérföld per órás sebességgel egy 35 mph-s úton. Ezt épp a múlt héten simították el, a bunyós a Csubakka-védelemhez folyamodott, és a kedélyek megnyugtatására komoly, száz dolláros összeget adományozott egy helyi állatmenhelynek.

Annál az esetnél viccből megszavaztattunk benneteket, hogy vajon sikerül-e Jonesnak elvergődnie az április 23-i UFC 197-ig, melynek főmeccsén Daniel Cormierrel csap össze, hogy visszaszerezze a bajnoki övét. Most nincs szavazás, mert ez már nem vicces.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr38534320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása