TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Újabb brutál párosításokkal terheli tovább a tavaszi-nyári szezont a UFC

2016.03.17. 14:20 td_interim

maxresdefault32.jpg

Anderson, Velasquez, sőt, akár Cyborg is lehetőséget kaphat a rongyolásra.

varsity_blog.gif 

Alakul a UFC közeljövője, egyszerre több izgalmas bunyó terve is kiszivárgott. Az alábbi párosításokat viszont óvatosan kezeljétek, mert hivatalos helyről még egyik sincs megerősítve – ugyanakkor az eddigi tapasztalatok alapján azt is jól tudjuk, hogy Dana White harasztja se zörög, ha nem fetrengenek benne kiskesztyűs vaddisznók, szóval ha pezsgőt most még nem is érdemes bontani, sört már igen. Nézzük, mi jön majdnem biztosan.

01_17082442_a8dc3a_2746369a.jpg 

Anderson Silva vs. Uriah Hall, UFC 198

A Pók az ellen, akit a legtöbbször hozzá hasonlítottak (amíg el nem baszott pár könnyűnek kinéző meccset). Mindkét középsúlyú vereségről érkezik: Silva néhány héttel ezelőtt kapott ki pontozással Michael Bispingtől kokszeltiltásából visszatérő meccsén, Hallt Robert Whittaker pontozta ki tavaly novemberben. Ettől a párosítástól igazi kick-box orgazmus várható, meg a majdani végeredménytől függetlenül Anderson-könnyek: a 198-as gála a brazíliai Curitibában, Silva szülővárosában lesz.

 cdooezgwoaaoupd.jpg

Mauricio Rua vs. Corey Anderson, UFC 198

Ez a meccs csak az emlékek és a remények miatt nagy. Shogun évek óta árnya csak régi önmagának, kettesével nyeri a megsemmisítő vereségeket, de legutóbb pont sikerült összekaparnia egy pontozásos győzelmet a másik PRIDE-király/UFC-csalódás Antonio Rogerio Nogueira ellen tavaly augusztusban. Most Rashad Evans ellen nyomott volna egy valahai nagyok bulija-meccset, de megsérült és visszalépett, így kapta meg ezt a lehetőséget. Corey Anderson a félnehézsúly fiatal, feltörekvő tehetsége, legutóbb Tom Lawlort pontozta ki a hónap elején. Neki Shogun lesz az első nagy név, akit megver akivel találkozik a ketrecben.

maxresdefault_14.jpg 

Cristiane Justino vs. valaki, UFC 198

Igen, a UFC tényleg azon dolgozik, hogy (egyelőre csak) egy meccs erejéig elcsaklizza az Invicta FC-től Cris Cyborgot. A vezető női MMA szervezet pehelysúlyú zsarnok-bajnoka Anderson Silvához hasonlóan Curitiba szülötte, és Twitteren kezdett kampányolni egy otthoni crossover-mérkőzésért. Mivel az Invicta és a UFC között egyre jobb a viszony (a WMMA-gálákat a UFC Fight Passe közvetíti), valószínűleg meg tudnak egyezni. Bár Dana White-éknál egyelőre nincs női 145 fontos súlycsoport, ez sem fog feltétlenül problémát okozni, mert mind a volt 135 fontos bajnok, Holly Holm, mind a jelenlegi első, Miesha Tate azt nyilatkozta korábban, hogy állnának egy Cyborg-kihívás elébe. Holm egy köztes, 140 fontos súlyt pedzegetett.

A UFC 198 május 14-én lesz, Curitiba egy negyvenezres focistadionjában, főmeccse a Fabricio Werdum vs. Stipe Miocic nehézsúlyú címmeccs, és a fenti hármon túl már biztos, hogy ott van a kártyán a Vitor Belfort vs. Ronaldo Souza középsúlyú-, és Demian Maia vs. Matt Brown váltósúlyú mérkőzés is.

 031616-23-ufc-velasquez-browne-ob-pi_vadapt_480_high_19.jpg

Cain Velasquez vs. Travis Browne, UFC 200

A big fuckin' show első kiszivárgott párosa. Velasquez számára 2010 októbere óta ez lesz az első meccs, amit nem a bajnoki övért vív, de ez is csak azért alakult így, mert hátsérülés miatt kihátrált a Fabricio Werdum elleni visszavágójából, amit februárra terveztek. Az odavágó tavaly júniusban volt, az amerikai-mexikói akkor veszítette el az övét, beragadva egy guillotine fojtásba. Browne januárban lépett utoljára ketrecbe, akkor egy botrányos, szembenyúlós meccsen TKO-zta az azóta már Bellatorba igazolt Matt Mitrionét.

A UFC 200 július 9-én lesz Las Vegasban, az új T-Mobile Arenában, és a fenti kettős mellett már biztos, hogy ott lesz a kártyáján Conor McGregor, várhatóan vagy Jose Aldo, vagy Frankie Edgar ellen, egy pehelysúlyú címvédésen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr468489590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chuck-d 2016.03.17. 18:46:18

Cyborg már egy éve Zuffa alkalmazott, nem kell kölcsönkérni:
www.foxsports.com/ufc/story/cris-cyborg-justino-is-signed-to-the-ufc-032615
Mitrione komoly anyaggal támadja jelenleg a Browne meccs eredményét, amit úgy tűnik bíróként utóbbi haverja vezetett le számtalan hibával, kétes engedéllyel.
ha már hírek, a Bellatorhoz igazolt veterán Leben nem ment át az orvosi vizsgálatokon, 18%-on pumpál a szíve, itt már nem a versenyzés, hanem az élete a tét.
RorMac megkapta az UFC szarcsövét, eredetileg az angol kártyán ment volna Lombard ellen, ezt át akarták rakni Ausztráliába, amihez a kanadai több pénzt kért volna, erre azt látja, hogy Hector új ellenfelet kap, ő meg a szerződésének utolsó meccsének a Big Rigget legyaluló Thompsont. mindezt az új szerződés és pénz tárgyalásai közepette, aminek jelenlegi állása, hogy Rory a meccs után szabad lesz, a gyerek meg jön. legyél lojális, a cég meg rászarik a tányérodra, amikor rajtuk a sor.
süti beállítások módosítása